Youtube kanalı açsammı açmasammı kararsızım

Kanal açayımmı sence ?

• Kullanılan: 0 0.0%
  • açma

Kullanılan: 3 60.0%
  • bana heeeç bakma

Kullanılan: 2 40.0%
  • aga türkçen 1 ise videoda konuşamassın millet sıkılır vb açma yani :/

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    5

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar ben
Onur Silahdar
başlıktaki gibi bir kanal açmak konusunda kararsızım
kanalı açarsam değişik az bilinen oyunları oynamayı düşünüyorum roblox gibi (tabi azda olsa bilindik oyunları oynuyacağım örnek : outlast - beyond : two souls (elime geçerse) - saints row the third - GTA IV (elime geçerse) vb....vb.... ) açmassamda normal takılmaya devam
kanalda 5-10 bin abone olduğu zaman çekiliş yapmayıda düşünüyorum...(tabi o zamana kadar bi aksilik olumazsa)
ama kararsızım işte...
bu yüzden siz arkadaşlara danışmayı uygun gördüm -{arada yazım bozuklukları - anlatım bozuklukları olduysa özür dilerim - türkçe 1 :/ }-

bu arada fark ettimde az bilindik oyunlara robloxu örnek verdim -{oyun minecrafta benzior ama küplerden değil lego lardan oluşuyor}- çok bilinen oyunlarada saints row the third gibi süper ötesi bir oyunu örnek vermişim o garip olmuş :D[DOUBLEPOST=1382703963,1382699066][/DOUBLEPOST]1 kişi bilemi ?

Binkedtride

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açın açın. Youtube'un bir 15- gamer channelına daha ihtiyacı vardı. 5 - 10k subscriberıda 2-3 günde toplarlarsınız. Youtube'da hiç GTA IV - SR3 gameplayi de yok zaten. Kısaca iyi olur yani. Başarılar.

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Açın açın. Youtube'un bir 15- gamer channelına daha ihtiyacı vardı. 5 - 10k subscriberıda 2-3 günde toplarlarsınız. Youtube'da hiç GTA IV - SR3 gameplayi de yok zaten. Kısaca iyi olur yani. Başarılar.
GTA IV videoyun respawn çekmişti
sr3 nilepezdel ve epicgamingtr çekmişti