Youtube Kanalım :) Önerilerinizi Bekliyorum.

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
HePPinize Merhaba Arkadaşlar :D
Youtube Kanalım ve Benim Hakkımda Bilgi : 15 Yaşındayım,Mersin'de Yaşıyorum.Video Çekmeyi Çok Seviyorum.Render,Edit Kısmını Pek Sevmiyorum Ama Bu İşi Sevdiğimden Katlanıyorum. :)

Kanalım 146 Abone Sahibi Oldu.59 Adet Videom Mevcut.
Kanalım --- >
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[YıldızOyuncu]
şu an ki Serilerim ;
  1. "Minecraft Survival"
  2. "Minecraft Hexxit"
  3. "Rust"
  4. "Minecraft Mod Tanıtımları"
  5. "Acayip Oyunlar"
  6. "Nasıl Yapılır ?"
  7. "Max The Curse of Brotherhood"
  8. "Skyblock" <-- Haftaya Başlıyoruz.

Eleştiri Ve Önerileriniz Bekliyorum.

Son düzenleme:

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
140 videoda 60 abone hiç iyi bir sayı değil.

Yapmanız gereken eksiklerinizi belirleyip onların üstünden geçmek.

Söyliyim birkaç tanesini. Kulaklık ile dinlediğimde ses hep sol kanalda geliyor ve 10 saniye içinden rahatsız olmaya başlıyorum. (benim açımdan)
Ayrıca videolardan bazılarında arkadan pıt pıt pıt pıt diye bir ses geliyor :D bu mikrofondaki dip ses galiba. Audacity ile rahatça çözülebilir.

Spam oldu kusura bakma. bir şey daha ekliyeceğim. Sesin gerçekten güzel geliyor. Bunu boşa harcama. İlerde büyüyebilirsin ! Ayrıca bol bol minecraft çek. Aboneler daha hızlı artıyor denenmiştir :D

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
140 videoda 60 abone hiç iyi bir sayı değil.

Yapmanız gereken eksiklerinizi belirleyip onların üstünden geçmek.

Söyliyim birkaç tanesini. Kulaklık ile dinlediğimde ses hep sol kanalda geliyor ve 10 saniye içinden rahatsız olmaya başlıyorum. (benim açımdan)
Ayrıca videolardan bazılarında arkadan pıt pıt pıt pıt diye bir ses geliyor :D bu mikrofondaki dip ses galiba. Audacity ile rahatça çözülebilir.

Spam oldu kusura bakma. bir şey daha ekliyeceğim. Sesin gerçekten güzel geliyor. Bunu boşa harcama. İlerde büyüyebilirsin ! Ayrıca bol bol minecraft çek. Aboneler daha hızlı artıyor denenmiştir :D
şu an gerçekten ciddi maddi sorunlar yaşıyorum ama kulaklık almaya çalışacağım.Almışken adam akıllı bişi alayım diyorum hemen bozulmasın kulağımı rahat bıraksın sesi iyi iletsin falan vs vs.
İnanır Mısın bilmem ama bende sesimi hiç sevmiyorum cidden iyi mi ? :D
Umarım büyük bir kanal olabilirim.
Ayrıca 140 Videoda 60 Abone Değil :D 59 Videoda 146 abone
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Reklamını yapayım derken ? arkadaşlara falanmı söyliceksin :D
59 videoda 141 abonen varsa sende bir sorun vardır :D
Servet Abinin dediği yolda gidiyorum bir sözü var ; Video koymayı asla bırakmayın 1 sene bilemedin 2 seneye düzenli bir kitleye ulaşırsın.

En iyi cevaplar
0
şu an gerçekten ciddi maddi sorunlar yaşıyorum ama kulaklık almaya çalışacağım.Almışken adam akıllı bişi alayım diyorum hemen bozulmasın kulağımı rahat bıraksın sesi iyi iletsin falan vs vs.
İnanır Mısın bilmem ama bende sesimi hiç sevmiyorum cidden iyi mi ? :D
Umarım büyük bir kanal olabilirim.
Ayrıca 140 Videoda 60 Abone Değil :D 59 Videoda 146 abone

Reklamını yapayım derken ? arkadaşlara falanmı söyliceksin :D

Servet Abinin dediği yolda gidiyorum bir sözü var ; Video koymayı asla bırakmayın 1 sene bilemedin 2 seneye düzenli bir kitleye ulaşırsın.
yoo dursun öyle ama daha çok az oynanan oyunları çekmeye çalış minecraft nerdeyse her kanalda var ve sıkıcıı

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsim çalıntı skype adresi benim üstüme 11!!1!