Youtube Kanalım

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar daha öncedende bi konu açmıştım ama pek tutulmamıştı.Youtube kanalımda eğitici,bilimsel vb. videolar paylaşıyorum.Ziyaret ederseniz ve abone olursanız sevinirim.

Link ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Ve şu an baya amatörüm bu işte bana destek olursanız ve eksiklerimiz söylerseniz sevinirim.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer böyle bir kanal açıyorsan
1-Sesli bilgi ver
2-Kimsenin daha önceden bilmediği konularin videosunu yap
3-Az top 10 videosu yap(en ilginç 10 şey vs.)
Benden sana tavsiye

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Guzel suanlik abone okdum fakat bir hatan var;
Evrenin 10 Gizemi videonda Kara Delik kisminda yazim hatasi var :p

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer böyle bir kanal açıyorsan
1-Sesli bilgi ver
2-Kimsenin daha önceden bilmediği konularin videosunu yap
3-Az top 10 videosu yap(en ilginç 10 şey vs.)
Benden sana tavsiye
1.Teşekkürler ama şu an sesli bilgi vermem mümkün değil çünkü ekipmanım yok.
2.Öyle yapmaya çalışıyorum genellikle.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. :)[DOUBLEPOST=1430480406,1430480375][/DOUBLEPOST]
Guzel suanlik abone okdum fakat bir hatan var;
Evrenin 10 Gizemi videonda Kara Delik kisminda yazim hatasi var :p

Evet şimdi bende farkettim neyse teşekkürler yinede :D

MahocuK

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1.Teşekkürler ama şu an sesli bilgi vermem mümkün değil çünkü ekipmanım yok.
2.Öyle yapmaya çalışıyorum genellikle.
Tavsiyelerin için çok teşekkür ederim. :)[DOUBLEPOST=1430480406,1430480375][/DOUBLEPOST]
Evet şimdi bende farkettim neyse teşekkürler yinede :D
Sorun degil :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Daha profesyonel bir şekilde yapmalısın , daha çok araştırma yapmalı ve daha ilginç , ilgi çekici bilgilerle insanları en iyi şekilde aydınlatmalısın. Ayrıca videolarında , konu ile alakalı olan başka video kesitleri kullanmanda fayda var . Onun dışında çok sade bir outro , profesyonel bir banner ve logo ile götürürsün bu işi. Hadi kolay gelsin abone oldum.[DOUBLEPOST=1430508137,1430508077][/DOUBLEPOST]He bir de şu videolarına daha düzenli düzgün isimler vermelisin bence.

Skyles

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha profesyonel bir şekilde yapmalısın , daha çok araştırma yapmalı ve daha ilginç , ilgi çekici bilgilerle insanları en iyi şekilde aydınlatmalısın. Ayrıca videolarında , konu ile alakalı olan başka video kesitleri kullanmanda fayda var . Onun dışında çok sade bir outro , profesyonel bir banner ve logo ile götürürsün bu işi. Hadi kolay gelsin abone oldum.[DOUBLEPOST=1430508137,1430508077][/DOUBLEPOST]He bir de şu videolarına daha düzenli düzgün isimler vermelisin bence.
şu an için çok amatörüm etrafımda outro,banner,logo yapıcak kişiler yok ve fazla video düzenleme işinide bilmiyorum ama elimden geldiğince birşeyler yapmaya çalışıyorum.

Teşekkürler önerileriniz için.