Youtube Kanalınızı Nasıl Geliştirirsiniz???(Cevap İçeride)

FatihylmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhabaa Beylerr (,Bayanlar) İlk Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum Eğer Kanalınızı iyi duruma getirmek İstiyorsanız En önemlisi Kendiniz Olmanızdır.Bu konuya Aşşağıda Yer vericem.Şimdi İlk Öncelikle Kanalınızı Abone Sayısına göre Yargılamamalısınız Abone Sayınızın Önemi Kanalınızı geliştirdikten sonra işe yarar.Şimdilik Bir Önemi Yok Önemli Olan İzlenme/beğeni oranınızdır. (örnek 10 sizin için az Kaçsa Onu Farz edin.)10 İzlenme Sizin İçin Azdır herkes için azdır ama şöyle düşünün.10 izlenmeiz var ve bu 10 izlenmeden 2 ü videoyu beğenmişş!!ne oldu 10/2=5 sizin oranınız 5 şimdi bakın X KANALI 200.000 İZLENME ALMIŞ 15.000 BEĞENİSİ var şimdi hesaplayalım 200.000/15.000=13 Gördünüzmü Sizin kanalınızda her 5 kişide 1 kişi sizi beğenmiş ,X kanalında 13 kişiden biri beğenmiş.Sizce Hangisi İyi.
NOT:Arkadaşlar şunu unutmayın Kanalınız 100 aboneyi geçmeden Lütfen Dislike ları Aldırmayın Çünkü Daha Bu yolda yenisiniz Ve hatanız çok olabilir.
Şimdi Sıra Kendiniz Olmanızda:
Arkadaşlar Sırayla:
1.Yaşınız Küçük Olsa Bile Kendi sesinizle Video Çekin.
2.Gerçek Hayatnızda nasılsanız(Komik,Ciddi,eğlenceli)
3.sesinizi değiştirerek konuşmaya çalışmayın.
4.garip garip saçma saçma sözler söylemeyin(Küfürler Dahil)

VE En önemlisi Maddi(Para Kazana bilir miyim diyenler)Kazanç veya gider:
Şimdi arkadaşlar Para kazanmak öyle 0 dan olmuyor ilk önce bi miktar para vermelisiniz.Ama bu miktar fazla değil neye para vericem diyorsanız.Arkadaşlar hiçbir yerde hazır resim kullanmamalısınız Tüm kanala atacağınız resimleri arka planları birine yaptırmalısınız kesinlikle ben yaparım o yaptırcağım kişiden bin kat daha güzel olur felan demeyin ve sakın reklamlara inanıp gidip ona buna yaptırmayın ya bi arkadaşınıza yaptırın yada çizimi iyi olan birine.Bu işi para için yapmayan birine yapın ama parasını verin neyse bu konunun çok önemli olduğunu unutmayın eğer ben kimse tanımıyorum derseniz bana ulaşabilirsiniz aşşağıda e-postam var yardımcı olurum.para kazanmaya gelince dediğim gibi para vermeden kazanamassınız eğer başka neye para veriyim diyorsanız aranızda illaki vardır benle iletişime geçin kanalınızın durumuna göre söylerim ne almalısınız ne yapmalısınız.
Emek:Arkadaşlar bu yazıyı sizlere bedava anlattım hiçbir ücret beklemiyorum işte sizde bu şekilde yapan kişilere yaptırın resminizi arkaplanınızı ve yazdığım şeyi başka yerde kullanacak varsa hakkım son damlasına kadar haram olsun(Biraz ağır oldu sanki!!:))
e-postam:[email protected]
kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
(İletişim İçindir sevmediğiniz sürece abne olmayın)

Son düzenleme:

Zorin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
videolarına bakıyorum da aşırı kalitesiz. videonun başındaki introdan insan anlıyor zaten kalitesiz olduğunu.
giriş bölümün kulak zarımı patlattı burak'dan, enes'den bile kötü. o mikrofonla nasıl fanteziler yaşadın bilmiyorum.
kanal ismine bir şey diyemiyorum.
kapak fotoğrafına da. ama video thumbnaillar çok güzel.
hala yeni introsunu paylaşan zihniyete sahip saçma kanalların arasındasın.
videosunu çektiğin tek oyun minecraft. onlar da güzel olsa bare. ama değiller.

"kendiniz olun" demekle maalesef iyi bir kanal sahibi olunmuyor. çekeceğin oyunlar, yapacağın yenilikler, diğer kanallardan farkın, ses tonun, davranışların, her şeyin etkiler youtube'u. burağın ve enes'in o velvetsi ses tonu ve konuşma şeklini görüyorsun. onlar kendileri gibiler şu an. hiçbir rol yapmıyorlar. bize de mi onlar gibi olmamızı söylüyorsun? tamam kendi gibi olup çok süper kanallar var. orkun ışıtmak, muratabigf gibi muhteşem kanallar. ama kolay mı onlar gibi muhteşem olmak? eğer herhangi bir kendi özelliğini sevmiyorsan ve de video çekme amacındaysan bunu mutlaka değiştirmelisin. "ben kendim olunca ne kadar olgun olduğumu anlayacaklar takip ederler beni" diye bir şey yok.

senden mi öğreneceğiz iyi kanal sahibi olmayı? sahip olduğun kanal ile bu söylediklerin birbirini tutsa keşke.

OrocTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
videolarına bakıyorum da aşırı kalitesiz. videonun başındaki introdan insan anlıyor zaten kalitesiz olduğunu.
giriş bölümün kulak zarımı patlattı burak'dan, enes'den bile kötü. o mikrofonla nasıl fanteziler yaşadın bilmiyorum.

"kendiniz olun" demekle maalesef iyi bir kanal sahibi olunmuyor. çekeceğin oyunlar, yapacağın yenilikler, diğer kanallardan farkın, ses tonun, davranışların, her şeyin etkiler youtube'u. burağın ve enes'in o velvetsi ses tonu ve konuşma şeklini görüyorsun. onlar kendileri gibiler şu an. hiçbir rol yapmıyorlar. bize de mi onlar gibi olmamızı söylüyorsun? tamam kendi gibi olup çok süper kanallar var. orkun ışıtmak, muratabigf gibi muhteşem kanallar. ama kolay mı onlar gibi muhteşem olmak? eğer herhangi bir kendi özelliğini sevmiyorsan ve de video çekme amacındaysan bunu mutlaka değiştirmelisin. "ben kendim olunca ne kadar olgun olduğumu anlayacaklar takip ederler beni" diye bir şey yok.

senden mi öğreneceğiz iyi kanal sahibi olmayı? sahip olduğun kanal ile bu söylediklerin birbirini tutsa keşke.
biraz ağır olmamışmı ?

FatihylmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kanalım eski bir kanal uzun sürredir video çekmedim ama yakında ciddi bir başlangç yapmayı düşünüyorum bu arada kavga etmek içn değil herkezin düşüncesinin farklı olduğunu anlatmak için yazdım bu metni kanalımı oraya abone kasmak için koymadım iletişim adresi olarak koydum zaten eleştirilere son derece acığım ama buradaki yazının kendi kanalımla alakası yok o yüzden.Bu yazıyla alakalı eleştirin için şunu söyleyebilirim tmm enesbatur vb. kişiler gibi ses değiştirerek video çeken kişilerin eski videolarna göz atmanı istiyorum.çünkü onlar sesi o şekilde olduğu için gelişmedi onrlar geliştiği için bi süre sonra farklı,komik olmaya insanları videolarında güldürmek için yaptıklarını savunabilirim.(Bu arada gördüğün video hangisi bilmiyrum ama son videomu izle ve sen karar ver güzel bir videomu yoksa uyduruk mu diye önceden bahsettiğim yeniden video çekmeye başlıyacağım zaman bu videonun kaat kat daha iyi olacağını düşünüyorum)

AtooPlays

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Zorin is Back? Yoksa ben mi yeni gördüm? :D

FatihylmzTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
kardeş birlikte video çekersek çok iyi olur.
kardeşim skyp:Öncü oyuncular gel ben herkeze konuk olurum sorun yok

7- kanal açmayın
Kardeşim kanal açmayın ifadesi çook yanlış şu an türkiyedeki iyi kanallar en fazla 15 dir bu sayının artması gerekiyor içerik oluşturucuların biraz daha erken keşvedilmesi gerekiyor.

Birde Unutmuşum Orada Söylediğim Sesinizi Değiştirme dediğim Çoğu kücccükk yaşta cocuğun ses kalınlaştırma programları kullanması.