FatihylmzTR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Merhabaa Beylerr (,Bayanlar) İlk Öncelikle Şunu Söylemek İstiyorum Eğer Kanalınızı iyi duruma getirmek İstiyorsanız En önemlisi Kendiniz Olmanızdır.Bu konuya Aşşağıda Yer vericem.Şimdi İlk Öncelikle Kanalınızı Abone Sayısına göre Yargılamamalısınız Abone Sayınızın Önemi Kanalınızı geliştirdikten sonra işe yarar.Şimdilik Bir Önemi Yok Önemli Olan İzlenme/beğeni oranınızdır. (örnek 10 sizin için az Kaçsa Onu Farz edin.)10 İzlenme Sizin İçin Azdır herkes için azdır ama şöyle düşünün.10 izlenmeiz var ve bu 10 izlenmeden 2 ü videoyu beğenmişş!!ne oldu 10/2=5 sizin oranınız 5 şimdi bakın X KANALI 200.000 İZLENME ALMIŞ 15.000 BEĞENİSİ var şimdi hesaplayalım 200.000/15.000=13 Gördünüzmü Sizin kanalınızda her 5 kişide 1 kişi sizi beğenmiş ,X kanalında 13 kişiden biri beğenmiş.Sizce Hangisi İyi.
NOT:Arkadaşlar şunu unutmayın Kanalınız 100 aboneyi geçmeden Lütfen Dislike ları Aldırmayın Çünkü Daha Bu yolda yenisiniz Ve hatanız çok olabilir.
Şimdi Sıra Kendiniz Olmanızda:
Arkadaşlar Sırayla:
1.Yaşınız Küçük Olsa Bile Kendi sesinizle Video Çekin.
2.Gerçek Hayatnızda nasılsanız(Komik,Ciddi,eğlenceli)
3.sesinizi değiştirerek konuşmaya çalışmayın.
4.garip garip saçma saçma sözler söylemeyin(Küfürler Dahil)
VE En önemlisi Maddi(Para Kazana bilir miyim diyenler)Kazanç veya gider:
Şimdi arkadaşlar Para kazanmak öyle 0 dan olmuyor ilk önce bi miktar para vermelisiniz.Ama bu miktar fazla değil neye para vericem diyorsanız.Arkadaşlar hiçbir yerde hazır resim kullanmamalısınız Tüm kanala atacağınız resimleri arka planları birine yaptırmalısınız kesinlikle ben yaparım o yaptırcağım kişiden bin kat daha güzel olur felan demeyin ve sakın reklamlara inanıp gidip ona buna yaptırmayın ya bi arkadaşınıza yaptırın yada çizimi iyi olan birine.Bu işi para için yapmayan birine yapın ama parasını verin neyse bu konunun çok önemli olduğunu unutmayın eğer ben kimse tanımıyorum derseniz bana ulaşabilirsiniz aşşağıda e-postam var yardımcı olurum.para kazanmaya gelince dediğim gibi para vermeden kazanamassınız eğer başka neye para veriyim diyorsanız aranızda illaki vardır benle iletişime geçin kanalınızın durumuna göre söylerim ne almalısınız ne yapmalısınız.
Emek:Arkadaşlar bu yazıyı sizlere bedava anlattım hiçbir ücret beklemiyorum işte sizde bu şekilde yapan kişilere yaptırın resminizi arkaplanınızı ve yazdığım şeyi başka yerde kullanacak varsa hakkım son damlasına kadar haram olsun(Biraz ağır oldu sanki!!
)
e-postam:[email protected]
kanalım:
NOT:Arkadaşlar şunu unutmayın Kanalınız 100 aboneyi geçmeden Lütfen Dislike ları Aldırmayın Çünkü Daha Bu yolda yenisiniz Ve hatanız çok olabilir.
Şimdi Sıra Kendiniz Olmanızda:
Arkadaşlar Sırayla:
1.Yaşınız Küçük Olsa Bile Kendi sesinizle Video Çekin.
2.Gerçek Hayatnızda nasılsanız(Komik,Ciddi,eğlenceli)
3.sesinizi değiştirerek konuşmaya çalışmayın.
4.garip garip saçma saçma sözler söylemeyin(Küfürler Dahil)
VE En önemlisi Maddi(Para Kazana bilir miyim diyenler)Kazanç veya gider:
Şimdi arkadaşlar Para kazanmak öyle 0 dan olmuyor ilk önce bi miktar para vermelisiniz.Ama bu miktar fazla değil neye para vericem diyorsanız.Arkadaşlar hiçbir yerde hazır resim kullanmamalısınız Tüm kanala atacağınız resimleri arka planları birine yaptırmalısınız kesinlikle ben yaparım o yaptırcağım kişiden bin kat daha güzel olur felan demeyin ve sakın reklamlara inanıp gidip ona buna yaptırmayın ya bi arkadaşınıza yaptırın yada çizimi iyi olan birine.Bu işi para için yapmayan birine yapın ama parasını verin neyse bu konunun çok önemli olduğunu unutmayın eğer ben kimse tanımıyorum derseniz bana ulaşabilirsiniz aşşağıda e-postam var yardımcı olurum.para kazanmaya gelince dediğim gibi para vermeden kazanamassınız eğer başka neye para veriyim diyorsanız aranızda illaki vardır benle iletişime geçin kanalınızın durumuna göre söylerim ne almalısınız ne yapmalısınız.
Emek:Arkadaşlar bu yazıyı sizlere bedava anlattım hiçbir ücret beklemiyorum işte sizde bu şekilde yapan kişilere yaptırın resminizi arkaplanınızı ve yazdığım şeyi başka yerde kullanacak varsa hakkım son damlasına kadar haram olsun(Biraz ağır oldu sanki!!
e-postam:[email protected]
kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
(İletişim İçindir sevmediğiniz sürece abne olmayın)
Son düzenleme: