yey000
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
en Yunus geçen gün Youtubede gezerken bir kanala denk geldim ve çok şaşırdım bu kanalın toplam 3 videosu var ve videolar 10ar dkk felan videoalar küçük ekran vede 480p boyutunda buna rağmen 1000 aboneleri bulunuyor ve like lar felan yorumlar.İşte bu yüzden Türkiyede Youtuberlerin çoğunun yaptığı işin pek önemsenmediğini anlıyorum biz güzel ve kaliteli videolar çekmeye çalışyoruz ve şu an toplam 20 videomuz bulunmakta ve de toplam 19 abonemiz olmakta videolarımızın 16 tanesi HD yani 720p diğer dört tanesi ise 480p dir buna rağmen abone sayımız 19 dur ve geçen günlerde bu forumda bir arkadaşımız paylaştığımız bir videoya yorum yapmış ve dediğide şudur "Steal çalmak anlamına gelmektedir ve siz burada emek hırsızlığından bahsediyorsunuz" demiş bizim bu isimi fzla düşüğnmden koyduğumuz bir isim ve bu isimi değiştirmek istemiyoruz biz burada emek hırsızlığından bahsetmiyoruz eğer emek hırsızılığı yapsaydık şu an 19 abone değilde 19000 abonemiz olurdu.burada benim bahsetmek istedğim olay Türkiyede Emeğinin karşılığını alamayan Youtuberler Çok fazla ve biz bunlardan biriyiz okuduysanız teşekkür ederim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
abone olmayı unutmayın.