youtube kapatılınca yükselme hayalleri suya düşer

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba arkadaşlar youtuba elveda dedik. halen dns ayarlarıyla girilebiliyor ama ve lakin bu ayarları yapmasını herkes bilmiyor öğrenmek isteyen kısaca ''dns ayarları yapma'' diye yazabilirler google a. kanalım cekugaming i takip eden arkadaşlar için söylüyorum bu güne kadarki yardımlarınız için sağ olun ama zaten yükselme olanağımın az bi durumdaydım şimdi daha da beter oldu. 3 hafta filan sonra bi daha görüşmek üzere. video çekicek miyim evet ama youtuba koymaya uğraşırmıyım bilmiyorum artık bunu zaman göstericek herkeze iyi twittersız youtubesuz günler. haa ayrıca sıra facebookta hazır olun.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@MelihCeku Youtube herkes girer Artık herkes DNS yi öğrendi diye biliyorum zaten artık Google bu işe bu son verecek gibi geliyor şu seçim bitince açılacak diye düşünüyorum. Seçime son bi darbe olmaması için kapatıldı diye düşünüyorum.

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@aRDa027 Katiliyorum Sana Cunku Twitter daki Secimle İlgili Olan Tweetler Yuzunden Kapatildi Tweeter Youtube Neden Kapandi Bilmiyorum Ama Eger Acilmassa Ve Dns ile girmeyi de Engellerlerse Oyun Pusulası Kanalimin Cop Olucagini Dusunuyorum Ben Su Anda Youtube a Girebiliyorum Fakat Diger İnsanlar Giremiyorsa...

Avea İn Touch 3 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

Arda027

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@BCYigit Bilmiyorum ama böyle sebepsiz yere yasallıktan çıkması hiçte düzgün bir şey olmadı . Bence google da bu işin farkında ve seçimlerin bitmesini bekliyor. Ama açılacaktır diye düşünüyorum çünkü Google 'ın kazandığı o kadar reklam parasını engellemiş oluyolar

BCYigit

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@aRDa027 Tekrar Katiliyorum Sebepsiz Yere Cikmasi Hic İyi Olmadi.

Avea İn Touch 3 Telefonundan Tapatalk Kullanılarak Gönderildi

MelihCeku

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
videom yardımcı olduysa ne güzel :) ben bu youtube işine yeni başlamış birisi olarak zaten zor olan yükselme hayalimin bu yasakla daha da zorlaştığını düşünüyorum. Videolarımı elimden geldiğince daha daha daha iyi yapmaya çalışıyorum. izleyen 10 kişi olsun bu bana yeter ama elbette daha fazla kişinin videolarımı görmesini istiyorum. sinirim bozuldu zaten :D