Youtube Level Up Abone Olun Full Oyun Full Eğlence !

LevelUp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar , Channel'ımızın ismi Level Up . Bu ismi tercih etmemizin nedeni ; Türk Channellerının .....GamingTr simini fazla kullanması bu neden dolayı eski ismimiz olan NolemsGaming adını değiştirdik.Zamanı gelince ciddiyet zamanı gelince ise komedyen ruhunu ortaya çıkaran ekibi ile sizlere hizmet sunuyor.Birbirinden güzel oyunları zevkli bir hava içerisinde sizlere sunuyor.Zamanı gelince oyun çekilişleri , görüntü kayıtlarında değişik insan tiplemeleri , değişik tanıtımlar ve dahasına yer verdiğimiz ' Level Up ' Channel'ına (Subscribe/Abone) olmayı unutmayın. -Level Up ekibi :D
İntromuz:
Yeraltı Maceraları Serimiz:
Buyrun Bir Bölüm:

Survival Serimiz:

Minigames Serimiz:

Hexxit Serimiz:

Battefield Serimiz:

Buyrun Kanal Linkimiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
:D Abone Olursanız Seviniriz <3

Son düzenleme:
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kanal güzel. Beğendim. Ancak kanalın adını mesela Ahmet ile Mehmet'in Maceraları yapsan güzel olur. İzleyeceğim videolarını.

LevelUp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Kanal güzel. Beğendim. Ancak kanalın adını mesela Ahmet ile Mehmet'in Maceraları yapsan güzel olur. İzleyeceğim videolarını.
abone olursan seviniriz gelişmekte olan bir kanalız videolarımız tamamen eğlence amaçlı bu işten para kazanmıyoruz.

flymango

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardesim bak ben grafikerim size logo falan yaparım fakat bu intro cok dandik olmus template indirip editlemissiniz size önerim Raven prodesign ziyaret etmeniz

LevelUp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
ve cinema 4d kullanin novaskinin imzasi kaliyor
maalesef kullanabileceğimizi sanmıyoruz çünkü kullanımı yeni başlayanlar için çok karışık indirdim bir şey anlamadım sen bizim için tasarım yaparsan mutlu oluruz + kapak fotosu için felan senden yardım alırız[DOUBLEPOST=1406663161,1406663130][/DOUBLEPOST]
Kardesim bak ben grafikerim size logo falan yaparım fakat bu intro cok dandik olmus template indirip editlemissiniz size önerim Raven prodesign ziyaret etmeniz
introyu değiştirdik