Youtube Oyun Kanalı |Oyun Kesif

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Millet Bugün Sizlere Youtube Oyun Kanalımızı Tanıtacagım
Öncelikle benim Adım Yigit Arkadasım Serdar ile birlikte oyun Videoları Cekiyoruz
Kanalımıza Ulasmak Icin
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Neden Biz ?
Öncelikle kanalımız Gerek Cesitliligi ile Gerek Eglencesi ile Izlerken Eglenebileceginiz bir kanal
720p HD videolar (Eski videolar acemilige veriyoruz )
Videolarimizdan Bazilari;
@UmutYıldızYT
@EmreCt
@GeosMineCraft
@AtomTR

Beklerim Beyler Yorumlarınız Benim Icin Degerli
iyi Forumlar.....!

Son düzenleme:

UmutYıldızYT

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videonun arkasında oldukça parazit mevcut ve klavye sesleri çok geliyor.
Bunu ya yeni bir mikrofon alarak ya da Auda City ile temizlemeye çalış ve videolarda daha canlı ol sürekli konuşmaya çalış.
Hadi kolay gelsin...

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
TR Yok kanalın sonunda url oyle bakabilirsin ICrafty
Tesekkur ederim Umut Dikkate alıcam :)[DOUBLEPOST=1420578401,1420578290][/DOUBLEPOST]Peki Ne diyorsunuz Bu Kanal Yürür mü?

EmreCt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cümle kurarken biraz zorlanıyorsun gibi biraz alışmalısın bu işe, videolarında biraz daha canlı ol izleyiciyi videoya kilitlemeye çalış.

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yok ya ben cumle kurarim bu pes ile ac arkadasimin videosu ekleme yapacagim bu video benim belki burda dedigin gibidir

Prokeen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence logo ile banner'ı uyumlu yap. Ayrıca oyun şusu busu felan demode oldu artık. Bir introda koysan videoların başına fena olmaz.. :D Sakın hazır intro kullanma, kanalın kalitesi düşer. :)

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence logo ile banner'ı uyumlu yap. Ayrıca oyun şusu busu felan demode oldu artık. Bir introda koysan videoların başına fena olmaz.. :D Sakın hazır intro kullanma, kanalın kalitesi düşer. :)
Demode Falanda Biz Kendimiz Sevdik Kardeşim İntro Aklımda Videoları Beğendiysen Abone Olabilirsin Çok Teşekkürler yorumların İçin :)[DOUBLEPOST=1420633129,1420612315][/DOUBLEPOST]Güncel Yorumları Alayım :)

eren3737

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Pek iTeşekkürler :) Mcsgde vardın dün çıktın hemen aynı odadaydık :)[DOUBLEPOST=1420730358,1420713726][/DOUBLEPOST]Güncel Abone Olursanız Sevınırım[DOUBLEPOST=1421602301][/DOUBLEPOST]Güncel..![DOUBLEPOST=1421878143][/DOUBLEPOST]Olmedim yasiyorum Kanal aktif