karaarslangazi
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
başlıkta soyledğim gibi 20 yaş üstü youtube da birlikte video çekebileceğim arkadas arıyorum. (minecraft ile başlayıp duruma göre başka oyunlara da geçilebilir )buarada bende 24 yasındayım
20 yaş üstü şart mıdır? Yaşım 17 ama 20 gibiyim[emoji23]başlıkta soyledğim gibi 20 yaş üstü youtube da birlikte video çekebileceğim arkadas arıyorum. (minecraft ile başlayıp duruma göre başka oyunlara da geçilebilir )buarada bende 24 yasındayım
ilir kardeşim skype:Gazi Karaarslan20 yaş üstü şart mıdır? Yaşım 17 ama 20 gibiyim[emoji23]
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Youtube kanalın mı var?olab
ilir kardeşim skype:Gazi Karaarslan
aynen senin varmıYoutube kanalın mı var?
Benim yok maalesef. Adı ne kanalının?aynen senin varmı
Benim yok maalesef. Adı ne kanalının?
Survival serini beğendim[emoji6]Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sagol, eğer istersen minecraft veya baska bı oyunla bırlıkte serı yapablrzSurvival serini beğendim[emoji6]
Başka hangi oyunları oynuyosun?sagol, eğer istersen minecraft veya baska bı oyunla bırlıkte serı yapablrz
Adını sormayı unuttum. Adın neydi?Başka hangi oyunları oynuyosun?
gazi seninde emin sanırım kanal açmayı dusunuyor musun senAdını sormayı unuttum. Adın neydi?
Evet Emin. Yok ya genelde sadece oynarken eğlenmeyi tercih ederim. Uğraşamam öyle şeylerle ama senin kanalın için çekebiliriz[emoji3]gazi seninde emin sanırım kanal açmayı dusunuyor musun sen
forest olabılır csgo olabılır
Cs go değilde zula oynarım ara sıraEvet Emin. Yok ya genelde sadece oynarken eğlenmeyi tercih ederim. Uğraşamam öyle şeylerle ama senin kanalın için çekebiliriz[emoji3]
anladımCs go değilde zula oynarım ara sıra