Youtube

GorkemmS

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar merhaba. Video çekip youtube ye atmayı planlıyorum. Yaşım 15 Lise 1 e geçtim. Biraz minyon tipliyim sizce facecam koymalı mıyım ?​

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Facecam dediğin olay tipe degil özgüvene bakar :)
Arkadaşın dedigi gibi facecam koymak önemli degil özgüvene bakıyor. özgüvenin yoksa zaten koyma :) Tipinle falan dalga geçerlerse takma. ben ne 13 yaşında kaşları birleşik facecam koyan kardeşlerimizi gördüm. ve tebrik ettim. Sana bırakıyorum orasını özgüvenin var ise koy ama yok ise zaten başlama bile.

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Youtuberlara önerim şudur ilk videolardan facecam koymaları eğer baştan facecam koyarlarsa sonradan kimse tiple dalga geçemez yada seyirciler hayal kırıklığına uğramaz (şu bakımdan diyorum mesela siz bi youtuber izliyorsunuz bi özellik hayal ettiniz tipini falan sonra bi facecam açıyor o tiple alakası yok sonra Bu da neüy!? oluyor insan soğuyor bilmiyorum belki size olmuyordur)

DöşüKıllı

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bana sorarsan hiç başlama. şu an senin için önemli bir dönem ygs gibi sınavlara gireceksin ve o sınavda ki sorular 9. sınıf soruları. Bu seneye önem vermen lazım, öyle Youtube falan boş işler onlar iki video çeker soğursun.