YouTube'dan Kazanılan Paralar Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

Latash

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar değerli Forum Gamer üyeleri. Bildiğiniz gibi birçok YouTuber belirli miktarda paralar kazanıyor. Fazla paralar kazandıklarını hepimiz, alınan arabalardan v.s. biliyoruz. Peki ya siz ne düşünüyorsunuz? gerçekten hak ediyorlar mı?
Bu gün önüne gelen YouTuber olur olmuş. "Babaannemi kaçırıp yerine dedemi koydum sonra annemi babamla kandırdım şakası" videolarını çeken herkes rahat 1 videodan 500 TL kaldırıyordur. O yüzden ben pek olumlu düşünmüyorum.

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
O platformda işini hakkıyla yapan birkaç kişi var. Bana göre o kişilere örnek olarak Pinti Panda diyebiliriz. Adam oynarken hem güldürüyor hem de oyunu tanıtıyor.

YunusEmrKY

Tost mu o ?
En iyi cevaplar
0
Bencede işini çok az yapan kişiler var bunlar bence CyberRulzTV ve PintiPandaTV'dir
PintiPandaTV'yi ve onun gibi kişileri seviyorum, CyberRulzTV'ninde örnek aldığı kişi PintiPandaTV olduğu için ikisininde sıkı takipçisiyim :)

delete_clem

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunların "ben bu işi para için yapmıyorum" dediklerini duyar iseniz roketatar ile onların evini basma hakkına sahip oluyorsunuz.

Anayasa' Alıntı:
Kesinlikle doğru:)

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

RLC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence problem değil. İzleniyorlar ki kazanıyorlar. İzlemessen trendde olmaz parada kazanmaz.

Dpelqpleq_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
YouTube çok güzel bir oluşum, aynı zamanda herkesin kolayca Youtuber olmasıda harika. İnsanların seyir keyfi sadece tv kutusuyla sınırlı kalmıyor. Ve bence aldıkları parayıda sonuna kadar hak ediyorlar. birçok insan Enes Batur ve benzer youtuber'ları "beceriksiz" "işe yaramaz" "abiler üstünden para kazanan bir gereksiz" olarak yaftalıyor. Ekşide ve sosyal medyada hakkında genelde böyle. Bir çoğuda anlattıklarının boş olduğunu söylüyor. Ya kardesim bunu izleyen çocuklar eğleniyor mu? Eğleniyorsa bitmistir. Sen bir cafeye girdiğinde "çay yetmez birazda beni bilgilendirin hadi bakayım" diyor musun? Ya da aynanın karşısına geçip hiç küçümsediğin "gereksiz" Enes Batur kadar "gerekli misin?" acaba.

Bazıları öyle bir çekemiyor ki sanki adamın elinden klavyesini alıp youtuber olma hayallerini yıkmıslar. Sen de olabilirsin. Ve nasıl tv8 atv gibi kanallar milyonlar kazanıyorsa bu insanlar da "emeğinin karsılığını" alıyorlar. Yani sen girip izlemeyince para kazanmıyorlar, girip izleyen oldumu ona göre hesabına parası yatıyor.

----
Ayrıca bkz:

“Adamın biri cehennemi geziyormuş. Cehennemde her milletin ayrı ayrı kuyuları varmış. Her kuyunun başında da zebani duruyormuş. Kuyulardaki insanlar canla başla çıkmak için uğraşıyor birbirlerine destek veriyormuş. Tam biri çıkacakken zebani görevini yapıyor adamın kafasına vurup onu tekrar aşağı atıyormuş. ama insanlarım mücadelesi bitmiyor yeniden deniyorlarmış.Adam her kuyunun başında bu manzarayı görerek gezerken birde ne görsün başında zebanisi olmayan bir kuyu….hemen merakla sormuş
-Neden bu kuyunun başında kimse yok ?
yanındaki zebani şu cevabı vermiş;
-Bu kuyu Türklerin kuyusu, burada zebaniye gerek yok çünkü onlar içlerinden biri çıkacak olduğunda onu tutup aşağı çekerler. Bu yüzden buraya zebani koymuyoruz.”

NightHawk99

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
90% Faydalı 10% zararlı diyebiliriz herkese şans tanıyan bir iş sektörü
Örneğin ben bir oyun videosu atım 50 bin izlendi, kimsenin yapmadığı bir şeyi yaptım :)
Fazla para kazanan kişilerde boş yere kazandıklarını düşünmüyorum, sonuç olarak bir videonun fazla izlenilmesi
İzleyen kişilerin ilgisini çekicek bir şey yapmalarıdır.

Not:
Yıllar geçtikçe kişi değişir ve sevdiği şeylerdede değişme olur
Şimdi sevdiğin bir kanalı ilerde sevmeye bilirsin bu işlem herkes için geçerli.

Son düzenleme:

bilektuğrul

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Genel olarak işini hakkı ile yapan, ego kasıp keriz silkelemek yerine gerçekten eğlendiren adamlar yerine asalaklar sürüsü kazandığı için söz yok. Serdar146 varken patur izlemek ne abi ya...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Genel olarak işini hakkı ile yapan, ego kasıp keriz silkelemek yerine gerçekten eğlendiren adamlar yerine asalaklar sürüsü kazandığı için söz yok. Serdar146 varken patur izlemek ne abi ya...
Olay kitleye hitab etmek Serdarı 8-9 yasindaki cocuklar izlemez ki

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi