Lgncar
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar bugün bir etkinlik ile karşınızdayım benim bir channelim var ve bu channelde kendi çektiğim videoları paylaşıyorum. bakmak isterseniz:
Her neyse konumuza dönelim yapacağım etkinlik şöyle bir şey sizden bir villa yapmanızı ve bu villayı
bana özel mesaj olarak göndermenizi isteyeceğim. Gönderdiğiniz villalardan birini 1. olarak seçtikten sonra bunu youtubede paylaşacağım ayrıca sadece 1. değil 2. ve 3. lerinde haritalarını aynı video içinde paylaşacağım
bu yarışmada hiçbir ödül yok sadece haritanız paylaşılacak ve yarışma 10 kişi katılırsa olacak . Bu yazıyı okuduğunuz için teşekkürler ve lütfen neden bu yarışmaya katılıyorum ki ödül falan yok gibi şeyler söylemeyin bu yarışmaya katılırsanız haritanız youtubede paylaşılacak ve belkide ileride çok iyi bir channel olursak haritanız ünlü olucak. her neyse sizi çok sıktım galiba yarışmaya katılmak için özel mesaj göndermeniz yeterli. süreniz 24 temmuz tarihine kadar yani 5 gün
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Her neyse konumuza dönelim yapacağım etkinlik şöyle bir şey sizden bir villa yapmanızı ve bu villayı
bana özel mesaj olarak göndermenizi isteyeceğim. Gönderdiğiniz villalardan birini 1. olarak seçtikten sonra bunu youtubede paylaşacağım ayrıca sadece 1. değil 2. ve 3. lerinde haritalarını aynı video içinde paylaşacağım