Youtubede Sizin Mapiniz Oynayacak. :)

brhmofke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar . Başlıktada dediğim gibi siz mapiniz varsa yada map yapıcaksanız bana ulaştırın bu konuya yorum olarakta atabilirsiniz .
Peki bu maplar ne mapi olucak ?
Adv map oynamayı düşünüyorum çoğunluk böyle hikayesi olayı filan olucak , parkur yoğunluk maplar istemiyorum ama parkur olabilir içinde tabi ki.
Video çekerken arkadaşın ismi geçicek mapi yapanın. Map ilgili yorumlar düşüncelerimi paylaşıcam oynıcam yani. İsteyen arkadaşlarımız yorum atsın.
Youtube:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

skype: minersmann38[DOUBLEPOST=1374187631,1374156871][/DOUBLEPOST]+ Güncel Hüloğğğğ

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım delirmeseydi çok güzel ...
Aslında bir mapım yoktu ama keşke delirmeseydi

brhmofke

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarım delirmeseydi çok güzel ...
Aslında bir mapım yoktu ama keşke delirmeseydi

haha panpa bende sizin gibi geyik insanları arıyorum neredesinz :D[DOUBLEPOST=1374194276,1374194188][/DOUBLEPOST]
Nedenki ayın 31 indemi doğdun :sırıtmak:

hayır ama öyle şans yok bende çünki şimdi şansım olursa olmuyor olmayınca oluyor ama olsa iyi olur neden olmuyor şansım neden tamam sustum. :sessiz:

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
haha panpa bende sizin gibi geyik insanları arıyorum neredesinz :sırıtmak:[DOUBLEPOST=1374194276,1374194188][/DOUBLEPOST]

hayır ama öyle şans yok bende çünki şimdi şansım olursa olmuyor olmayınca oluyor ama olsa iyi olur neden olmuyor şansım neden tamam sustum. :sessiz:

Google translate ?

ElmasSword

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Yanlış Vakitlerde Üye Olma Sanssizsin İşte Kardeş Geçmiş Olsun Nediyim