Yu-Gi-Oh! VRAINS

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0

Selamlar, bu yazımda size en sevdiğim anime serisi olan Yu-Gi-Oh!'un yeni başlayan sezonunu tanıtıcam. Serinin 6.sezonu olan VRAINS'in konusu LINK VRAINS adındaki dev bir sanal evreni bulunduran bir dünyaya dayanıyor. Geçmişteki olayları öğrenmek için ana karakterimiz olan Yusaku Fujiki'nin başından geçenleri anlatıyor.

Her Yu-Gi-Oh! sezonunda olduğu gibi bu sezondada oyuna eklenen yenilik ise LINK çağrısı. Animede dahaca hakkında bir şey geçmediği için tam olarak bende bilmiyorum nasıl bir şey ama intarnette araştırırsanız bulabilirsiniz.

Seri türkçe olarak türkanimede yayınlanmaktadır.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Swuupie

son cosas de la vida
Emekli
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş. Benim gibi Yu-Gi-Oh severler için muhteşem bir haber. Zaten dört gözle bekliyordum. Hatta 1 bölümü yayınlanmış bile. Teşekkürler.

Onuuk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yu-Gi-Oh diyince aklıma kart oynu geldi meğersem konu bir anime ile ilgili ah anılar....

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yu-Gi-Oh diyince aklıma kart oynu geldi meğersem konu bir anime ile ilgili ah anılar....

orada koyduğum spoilerları açıp baksaydın zaten bu konunun o kart oyunuyla ilgili olduğunu anlardın :D

Aklına muhtemelen bu arkadaş geldi bu animenin 1.sezonu, bu konudaki 6.sezon :D

Son düzenleme:

AnadoluNW

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
GX 'ten sonra çöp oldu seri.... Modası geçti.
Eski firavun zamanı ve onun arcı efsaneydi, Jaden'da iyi bir karakter olduğundan ve Hero Deck 'i yüzünden izletiyordu.. 5ds'ydi falan çöp sonrası.
Hani devam filmlerinde hep boka batırırlar ya, aynı olay...

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
O değil de bundan baya subliminal yemişiz :D

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
GX 'ten sonra çöp oldu seri.... Modası geçti.
Eski firavun zamanı ve onun arcı efsaneydi, Jaden'da iyi bir karakter olduğundan ve Hero Deck 'i yüzünden izletiyordu.. 5ds'ydi falan çöp sonrası.
Hani devam filmlerinde hep boka batırırlar ya, aynı olay...
Bu tamamen kendi kişisel fikrin, sanki öyleymiş gibi yazmasaydın iyiydi. Açıkcası ben severek izliyorum her bölümünü. Sevmemenin nedenlerinden biriside muhtemelen gerçekte yada sanalda hiç duello yapmamış olmandır tahminime göre :/