Yusuf Demir Adlı Youtube Kanalım

IDarkmasterI

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese Merhabalar Arkadaşlar Ben Yusuf Demir.Bugün Bu Paylaşacağım Değerli Konuda Sizlere Kendi Şahsi Kanalımı Tanıtmayı Umuyorum.Güzel Bir Anlatım Yapabilirim Umarım.
Kanalımın Amacı
Kanalımda Oyun Türleri İçin Eğitici Ve Eğlendirici Videolar Çekmek İçin Gayret Gösteriyorum.Şuanlık Minecrafta Sarmış Olsamda Abonelerin İstekleri Doğrultusunda.Daha Farklı Seriler Gelebilir.
Sizlere Videolarda Bilgilendirebileceğim Her Konuda Konuşmayı Seven Bir Tarza Sahibim.Küfür Kullanmayı Pek Sevmeyen Bir Kişiliğe Sahip Olmaktanta Mutluluk Ve Gurur Duyduğumuda Belirmeden Geçmek İstemiyorum :D
Neden Youtube?
İlk Önceleri Para İçin Başlamıştım Youtubeye.Lakin Pc'min Kötü Olmasına Rağmen 1 Ay Gibi Bir Sürede 115 Video Paylaşma Başarısını Göstermiş Bulundum.Dediğim Gibi Pc'im Artık Kaldırmadığı İçin Bırakma Kararı Almış Bulundum Ve Youtubeye Tekrar Başlamayacağım Düşüncesi İle Orada Bulunan Bütün Videolarımı Sildim.Belli Bir Süre Sonra Bilgi İçerikli Bir Formata Dönüştürsemde Pek Bana Uygun Olmadığını Düşündüğümden Dolayı.O Formattada Pek İlerleme Fikstürü İzleyemedim.Ama Son 3 Gündür Başlamış Bulunduğum Youtubeye Yeni Bilgisayarım İle Kaliteli Ve Hd Videolar Yüklemiş Bulunuyorum.Videolarımın Devamı Gelmeye Devam Ediyor Ve Edecekte İnşallah.İsterseniz Artık Kanal Linkimi Paylaşayım Sizlerle.

Youtube Kanal Linkim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lütfen Kanalıma Bir Göz Atın Sevdiğiniz Taktirde Abone Olarak Destek Olabilirsiniz.Teşekkürler İyi Forumlar.​

Konuyu Güncellemiş Bulunuyorum Sizlere Daha İyi Bir Şekilde Kendimi İfade Edebilme Açısından.