Yusuf Kemal - ***** Sahibi (Hai) Kimdir?

NeoTech

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
130

Selamlar, Bugün Yusuf Kemal , yani sizin forumda "hai" olarak tanıdığınız kişiden bahsedeceğim. Kimin neyidir,insanları nasıl kandırır vs vs.

Öncelikle yusuf kemal ile tanışma hikayemi anlatayım.
2016 yılında mctrye yeni yetkili olarak girdim. Skype den @Hai'ye ulaştım. İlk zamanlar çok mesaj atmasada 1 mesajı 10 günde cevaplasada böyle bir kişiyle konuşmak benim için bir şerefti. Üstünden 1.5 yıl geçti. İyice yakınlaştık,sık sık sohbet edip projeler ortaya koymaya başladık. @Hai gelip gel tüm projelerini benle yap dedi,okey dedim. Bir sürü fikir verdim projeler ortaya attım fakat gerçekleştiler mi? Tabii kide hayır. Attığım her projeyi kendi başıma yapmak zorunda kaldım. Bir kez bile gelip yardım etmedi. Bunu yüzüne vurmama rağmen tekrar söz verip tüm projelerini benle yap dedi. Yine okey dedim ve projeler öne sürdüm. Tekrar tekrar projeleri önüne sundum,fikirler ortaya attım ve yine tek başıma uğraşmaya bıraktı beni. Hep bir bahanesi oluyor veya konuyu saptırıyor.

Şimdi gelelim asıl meselelere. Minecraft Türkiye'den ayrıldım. İstifamı verdim. @Hai 'ye yaptığı hatalardan bahsettim. Tamam dedi böyle böyle dedi patron sensin falan,yok senle iş yapıcaz yok senle yöneticez siteyi vs diye yine ortaya laflar atmaya başladı. Neyse bu beni takım kaptanı yaptı başa geçirdi. 3 4 gün sonra köye gidecektim. Köye gittim 2 hafta sonra internet bulup bi göz atayım etrafa dedim ve yetkiler vs düşürülmüş,tüm eski mctr yetkilileri atılmış. Kısaca herkes kullanılıp bir anda atılmış veya banlanmış. @Hai 'nin bir aralar bilgisiyarı yoktu. Bozulmuştu vs vs. Buna bir söz verdim. Dedim sana bir laptop alacağım. Herşeyi ayarladım denkleştirdim.İstediği laptop markasını vs istedim. Buraya kadar her şey iyi gidiyordu. 3 ay boyunca yusuf kemal'i beklettim. Parayı tam denkleştirmek için. Okey tam ayarladım 2 3 kişi dedi yok değmez laptop falan alma,seni kazıklıyor vs vs. Bayağı laflar attılar. Bu kişilerin sayıları yükselince ve hep aynı şikayetler gelince vaz geçtim. O sırada @Hai ye laptop almadığım için bana darıldı,küstü vs. Daha sonra bir söz verdim,dedim madem alamadım 200tl para göndereceğim en azından kendin alır,almandada katkım olur diye. 2 3 gün sonra 200tl'yi attım. Saol vs teşekkür etti. Aramız hala iyi. Muhabbetimiz var. Sonra mc-trden ben yine istifa ettim. Geri çağırdı. Tamam dedim eski Minecraft Türkiye yetkililerini de getireceğim ozaman dedi. Tamam getir dedi. Herkese söz verdim dedim bakın hai böyle böyle diyor bizi geri çağırdı diye. Herkesi ikna ettim geri dönmeleri için tam her şey güzel derken yusuf kemal beni arkadaşlarıma,söz verdiğim kişilere yalancı düşürdü. Tekrar dedi bu sefer gerçekten alacağım sizi diye. Tereddüt ettim ve sonunda yine inandım. Yine herkesi ikna ettim söz verdim. Yine aynı şeyi yaparak yalancı düşürdü.

Bende bunun üzerine Minecraft Türkiye ile bağımı kestim ve kendi forumumu açtım. Yusuf kemal bana hiç mesaj atmazken,hep benim mesaj atmamla konuşmaya başlamamıza rağmen kendi forumumu açınca birden bana mesajlar attı. Yok işte kapat forumu oraya mctr backlink koyalım mc-trye geri gel biz arkadaşız dostuz falan fistan. Ben ikna oldum okey dedim. Bu sefer yine tam her şey güzelken bu sefer gerçekten önemli kişiler,tanınmış kişilerde "Ben yıllarca yusuf kemali tanıdım,güvenme seninle oyun oynuyor" vs gibi birçok mesajlar aldım. @Hai 'Ye tam 3 kez güvendim ve güvenimi boşa çıkarttı. Herkes dedi yok seninle işini görüp atacak vs vs bir sürü mesaj gelince bende vaz geçtim. Aklıma @Atabeyi geldi. Minecraft Türkiye'nin v1.6 temasını atabeyine yaptırıp 3 gün sonra attı. Bu kez de Minecraft Türkiye v2 temasını yaptırıp tekrar attı. Fakat atabeyi 2. olayda kendimi ayrıldı yoksa yine mi atıldı bilemiyorum. Fakat yusuf kemal atabeyini 2 kez tema yaptırtmak için kullandı. Ben kendi forumum da ki temayı yapınca yusuf kemal dedi bundan sonra mctr temalarını sana yaptıracağım vs vs. Daha sonra zaten atabeyi geldi. Baktım herkes diyor seni kullanıp atabeyi gibi atacak diyor. Hemen kararlarımdan vaz geçtim başladım bunu sorgulamaya. Her şeyi inkar etmeler falan başladı. Bugün 'de skypeden ona mesaj attım. Dedim paralarımı geri ver. Yok dedi kendi isteğinle verdin ben onunla laptop aldım vs diye mesajlar attı.Sonra gittikçe çirkefleşiyorsun vs dedikten sonra bende onu gıcık etmek için dedim ya parayı at yada o para değerinde bir şey ver dedim ve sonu kötü olur dedim. Orada engelledi beni. Yusuf kemal'i yine gerçekten bir abi,arkadaş dost olarak görmüştüm. Ona güvenim sonsuzdu.

Böyle şeyler yaptığına inanasım gelmiyor fakat referanslara bakarsak herkesi bir güzel elden geçirmiş. Burada amacım @Hai 'yi kötülemek değildir. Yaptığı hataların,insanları nasıl kullandığı ve canını acıttığının farkına varmasını sağlamaktadır. Burada sizi bir şey ile uyarmak istiyorum. Eğer @Hai ile iş yapacaksanız 2 kez düşünün. Sonra başınız yanmasın. Benim yandı...


Bu yazı her forumlarda,sitelerde yayınlanacaktır. Ne kadar sosyal medya aracı var ise her yerde yayınlayacağım.

İyi Forumlar.​
 


MC4FUN

play.mc4fun.net
Sponsor
Mesajlar
730
En iyi cevaplar
4
Beğeniler
249
Puanları
820
Ruh hali
yusufla arkadaşlıgımız eskiye dayanır
1 1.5 sene önce bana skypeden foruma yönetici olarak başla işte öyle böyle şöyle dedim okulum var olamam vs.
sonra küfür edip beni engellemiş niyeyse konuşmamız bittikten sonra cok garip bir arkadaş
onu anlamak güç yazıyı okumadım ama bunuda yazmak istedim
 

NeoTech

Sudan Çıkmış
Mesajlar
2
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
3
Puanları
130
Kendisini uzaktan tanıyorum, şahsen gerçekten gereksiz bir insan. Sanki biraz kendini beğenmiş ve egolu gibi.
yusufla arkadaşlıgımız eskiye dayanır
1 1.5 sene önce bana skypeden foruma yönetici olarak başla işte öyle böyle şöyle dedim okulum var olamam vs.
sonra küfür edip beni engellemiş niyeyse konuşmamız bittikten sonra cok garip bir arkadaş
onu anlamak güç yazıyı okumadım ama bunuda yazmak istedim
Kendi forumunda çoğu kişi onu savunurken şimdi bu dakikalarda bizim tarafa geçmeye başladılar.Daha yusuf kemali tanımadan yorum yapanlar var. Yorumlarınız için teşekkürlerimi sunuyorum. Yusuf kemal'e özellikle göstereceğim. İyi forumlar.
 

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
921
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
1,728
Puanları
1,890
Ruh hali
2 günde bir bu tarz konular açılıyor. Anlamadım ülkede dolandırıcı patlaması falan mı yaşanıyor ?
 

admiraldus

YASAKLANDI
Mesajlar
1,234
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
923
Puanları
0
Biri rapor ettiği anda konudaki herkes kışkırtma uyarısı yiyecek bence.
 

epps

Sudan Çıkmış
Mesajlar
4
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
6
Puanları
0
Başkalarını kötülemek güzel sanıyorsanız, @NeoTech adlı dolandırıcı arkadaşı kötüleyebilirsiniz. İfşaları forumda mevcuttur, iyi forumlar.
 

smt287

Demir Madencisi
Mesajlar
307
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
70
Puanları
330
Stolk bey bu konuyuda görürsünüz inş :)
 

aLoneMyth

Marangoz
Mesajlar
51
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
16
Puanları
90
Şahsen benide kullandı diyebiliriz 2013'de kayıt olduğum ****** forumunda birçok konu açtım 500+ den fazla 6binden fazla ise moderasyon işlemim varken beni hep düşük yerlere aldılar , hep kullandı. Yok işte şu konuyu aç bu konuyu aç tabi hit geldi , sayemde forumuna 1000+ fazla kişi 1 konu sayesinde kayıt oldu conconcraft pl paketi sayesinde fakat hiçbir şekilde teşekkür vs. etmedi hep kullandı diyebilirim en sonunda baktım değer vermiyor ifşalarıda çıktı bana söyledikleri iyi şeyleri aslında en yakın dostum yapmış yani kendisi benim için hiç iyi bir şey yapmamış ayrıldım tabi ne diyelim. Şunu demek isterim işi düşünce sizle konuşur , işi düşmezse cevap vermez.
 

Üst