SilenceMc
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba, sevgili forum halkı!
Bu hafta canım sıkıldığından dolayı bir oyun kodlamasına girişeyim dedim, zaten uzun zamandır pek bir şey yapmıyordum paslanmışım.
Şimdi nedir bu Z-Space?
Ne yazık ki yapımcının aceleye kaçmış olması ve isim düşünememiş olması nedeniyle (evet işte tam da bu yüzden sizden isim bekliyorum...) oyuna koyulan saçma bir isim.
Her neyse biz konumuza dönelim oyunu yaklaşık olarak 3-4 Gündür kodluyorum ve şu an ki özelliklerini sizlere göstermek istedim;
Bu hafta canım sıkıldığından dolayı bir oyun kodlamasına girişeyim dedim, zaten uzun zamandır pek bir şey yapmıyordum paslanmışım.
Şimdi nedir bu Z-Space?
Ne yazık ki yapımcının aceleye kaçmış olması ve isim düşünememiş olması nedeniyle (evet işte tam da bu yüzden sizden isim bekliyorum...) oyuna koyulan saçma bir isim.
Her neyse biz konumuza dönelim oyunu yaklaşık olarak 3-4 Gündür kodluyorum ve şu an ki özelliklerini sizlere göstermek istedim;
- Multiplayer oyun (Kimle denedim.. Güzel soru, kendimle oynadım oldukça sıkıcıydı....)
- Roket sistemi (Boşluk tuşuyla atılıyor ama henüz hedef sistemi yok...)
- Düşman yaratıklar (Roketle öldürülebiliyorlar aklından geçmişti değil mi?)
Evet oldukça az özellik mevcut zaten dediğim gibi daha yeni başladım.
Biraz fotoğraflarla gözleriniz açılsın (Grafiklerden ne kadar açılabilecekse artık...);
Z-SPACE CLİENT:
Z-SPACE SERVER (Serveri açıyor yoksa sunucuya girilmiyor.):
Biraz fotoğraflarla gözleriniz açılsın (Grafiklerden ne kadar açılabilecekse artık...);
Z-SPACE CLİENT:
Z-SPACE SERVER (Serveri açıyor yoksa sunucuya girilmiyor.):