-Zaman Makinesi İcat Edilse Bile, Hükumetten Olmayan Kullanamayacak-

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Karma. Sonuçta karanlık madde de bir maddedir. Karma da dönüp dolaşmasına denir. Pozitiflik fasa fiso. Kesin karma.[DOUBLEPOST=1409484664,1409484619][/DOUBLEPOST]
Konudan sapmadık ki zaten, konu üzerinde tartışıldı, ara konulara girdik. Oyunlardaki yan görevler gibi yani. Aynı olay üstünde farklı konular :3
Tamam öyle olsun bakalım. :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
iki kişi aynanda farklı zamanlara gidip aynı kişiyi birisi bebekken öldürür ve diğer kişi 20 yaşındaki haline araba çarpmasını engellerse ?
Teorik olarak mümkün değil.Ne zaman yapacaklarını veya saatlerini bilmiyor.Artı kaza ve doğum saatinde böyle bir şey yapılmaya çalışsa birbirlerinin aktif olduklarını nasıl görecekleri aşikar.Ama düz mantık yürütürsek kişinin ölmesi muhtemeldir diye düşünüyorum.

mine.master

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atomların ışınlanması bizimde ışınlanmamız demek. Matrix serisi çok iyi anlatmıştı bu olayı. Ayrıca, Tesla ışık konusunda neredeyse her konunun mucidi. Monitör fikri bile geliştirilerek yapılmış Tesla fikri. Ayrıca katılıyorum, makine bulunmuş olsa haberi sızardı.

Atomun ışınlanması senin ışınlanman demek değil. Sende sayısı henüz keşfedilmemiş miktarda atom ve molekül var. Bunların hepsini tek tek şeklini bozmadan taşımak insan işi bir şey değil. O yüzden heveslenmeyin taşısak nano teknolojiyle yapılmış kasaları falan "beelki" taşırız. Ya da zaman makinesi çalıştırıldığı gibi kıyamet kopar falan. Ya 2 dakkada herkes Profesör kesildi başımıza ADMİN kapat şu konuyu Allah'ını seversen.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atomun ışınlanması senin ışınlanman demek değil. Sende sayısı henüz keşfedilmemiş miktarda atom ve molekül var. Bunların hepsini tek tek şeklini bozmadan taşımak insan işi bir şey değil. O yüzden heveslenmeyin taşısak nano teknolojiyle yapılmış kasaları falan "beelki" taşırız. Ya da zaman makinesi çalıştırıldığı gibi kıyamet kopar falan. Ya 2 dakkada herkes Profesör kesildi başımıza ADMİN kapat şu konuyu Allah'ını seversen.
Bence her atomu tek tek ışınlanayarak yapılacak iş değil tümünden belli bir alandaki şeyleri belli bir yere göre itip iletecek bir teknoloji olabilir diye düşünüyorum.İnsanlık 2000 sene içerisinde uzaya gitmeyi başardı.Bundan daha fazla yaşayan binlerce canlı türü ise ilkel vaziyette.Bence insanlığın potansiyelini bu kadar düşük görmemelisiniz.Ama pat diye olmaz bir zaman dilimi söz konusu belki 20 belki 50 yıl sonra tamamlanır bahsettiğimiz şeyler.Ama bunlara olan ilgi bunları gerçekleştirmeye yakın olduğumuzun bir göstergesidir bence.

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
bilimsel açıdan mantıksız ama einstein'in teorisini hep sevmişimdir teorik açıdan mümkün olabileceğini düşünüyorum,dünyada değilde uzayda olsak uzayda zaman çok hızlı geçer diye biliyorum 5 dk. 1 ay gibi.Yada Işık hızını aşıp başka bir frekansa geçip bir zaman vorteksi oluşturabilir eğer öyle olsaydı geçmişe mi geleceğe mi giderdik bilinmezdi.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
'Eisntein bile şoförüne profesörlüğünü vermiş'. Bilmem anlatabildim mi.[DOUBLEPOST=1409488749,1409488673][/DOUBLEPOST]
bilimsel açıdan mantıksız ama einstein'in teorisini hep sevmişimdir teorik açıdan mümkün olabileceğini düşünüyorum,dünyada değilde uzayda olsak uzayda zaman çok hızlı geçer diye biliyorum 5 dk. 1 ay gibi.Yada Işık hızını aşıp başka bir frekansa geçip bir zaman vorteksi oluşturabilir eğer öyle olsaydı geçmişe mi geleceğe mi giderdik bilinmezdi.
Teknik olarak geleceğe gitmiş sayılmıyorsun ama uzayda zaman geçirince. Uzayda geçen zamanı yaşıyor oluyorsun. Dünya'ya geldiğinde ise sadece fark oluyor. Zamanda seyahat çok daha üstün bir şey. Ama teorik olarak neden olmasın.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Peki Şunu Diyeyim Eğer Zaman Makinesi Yapılsaydi Neden Yapimcisi Geçmiş'e Dönüp Biz'e Gelmiyor ha?

• Beğen
Reactions: DIO