-Zaman Makinesi İcat Edilse Bile, Hükumetten Olmayan Kullanamayacak-

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddileşiyorum**
Neden bulan adam geçmişe gelmedi sorusuna karşın:Geçmişe gidip gelme ve bahsettiklerimiz şu an teori üzerine kurulu.Yani bulunan zaman makinesi sadece geleceğe doğru gidiyor olabilir.Onun dışında zaman makinesi aynı zamanda tehlikeli bir şey.Bir insanı deney olarak kullanmak istediğinde bu insanın geçmişte ne yapıp yapmayacağı belli değil.Hatta deney başarısız olup ölebilirde.Ölme riski ve güven de bir etken olabilir.Onun dışında çok da mantıklı ya da akla mantığa yatkın bir cevap veremem.
Steins;Gate detektıd ADS:

Bu arada biz şu an zaman içinde seyahat ediyoruz zaten.Geceleri bir dışarı bakın bir supernova oldu belki o saniyede fakat o bize milyonlarca yıl sonra bile gözükebilir.Yani yıldızlara bakmak bile zamanda seyahat tahmayın bu işi.Bence zamanda yolculuk olayı bana göre bu sebeple bir gözlük olacak.Geçmişe gitmek o gözlüğün ışık ışınlarını yavaşlatması gelecek se hızlandırması olacak.Bu kadar basit bana göre ama daha belli değil

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Steins;Gate detektıd ADS:

Bu arada biz şu an zaman içinde seyahat ediyoruz zaten.Geceleri bir dışarı bakın bir supernova oldu belki o saniyede fakat o bize milyonlarca yıl sonra bile gözükebilir.Yani yıldızlara bakmak bile zamanda seyahat tahmayın bu işi.Bence zamanda yolculuk olayı bana göre bu sebeple bir gözlük olacak.Geçmişe gitmek o gözlüğün ışık ışınlarını yavaşlatması gelecek se hızlandırması olacak.Bu kadar basit bana göre ama daha belli değil
İlk cümlen yanlış. Biz zamanımzda ilerliyoruz, normal bir şey. Aynı anda süpernovanın oluşması da normal fakat ışığının uzaklığa göre gelmesi bakımından uzayda geçen zaman daha hızlıdır. Bu da bunu kanıtlar.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz şu an gezegenlerin milyonlarca yıl önceki halini görüyoruz.Kanıtlanmış bi olay

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
hipotezine katılmıyorum bence birisi geçmişe gitse ve bir şey yapsa mesala Fatih'i öldürse ve İstanbul hiç alınmasa bu bizi etkilemez sadece olayların farklı olduğu bir paralel evren açar bizim zamanımız aynı kalır

R4PT0R3X

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunları okuyunca ben
Brain.exe çalışmayı durdurdu
Bide geçmişi gösteren gözlük yapmışlar

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir mantık yürütürsek zaman makinesi icat edilebilecek bir şey olsaydı illa ki gelecekten birisi gelirdi. Nasıl mantık ama