- En iyi cevaplar
- 0
Yutmadıysan bozulma-. Pardon bir saniye.Zamanda yolculuk caiz midir ?
Yutmadıysan bozulma-. Pardon bir saniye.Zamanda yolculuk caiz midir ?
Pardon bir saniye yeselectro'ya bir şey vercem deYutmadıysan bozulma-. Pardon bir saniye.
Steins;Gate detektıd ADS:Ciddileşiyorum**
Neden bulan adam geçmişe gelmedi sorusuna karşın:Geçmişe gidip gelme ve bahsettiklerimiz şu an teori üzerine kurulu.Yani bulunan zaman makinesi sadece geleceğe doğru gidiyor olabilir.Onun dışında zaman makinesi aynı zamanda tehlikeli bir şey.Bir insanı deney olarak kullanmak istediğinde bu insanın geçmişte ne yapıp yapmayacağı belli değil.Hatta deney başarısız olup ölebilirde.Ölme riski ve güven de bir etken olabilir.Onun dışında çok da mantıklı ya da akla mantığa yatkın bir cevap veremem.
İlk cümlen yanlış. Biz zamanımzda ilerliyoruz, normal bir şey. Aynı anda süpernovanın oluşması da normal fakat ışığının uzaklığa göre gelmesi bakımından uzayda geçen zaman daha hızlıdır. Bu da bunu kanıtlar.Steins;Gate detektıd ADS:
Bu arada biz şu an zaman içinde seyahat ediyoruz zaten.Geceleri bir dışarı bakın bir supernova oldu belki o saniyede fakat o bize milyonlarca yıl sonra bile gözükebilir.Yani yıldızlara bakmak bile zamanda seyahat tahmayın bu işi.Bence zamanda yolculuk olayı bana göre bu sebeple bir gözlük olacak.Geçmişe gitmek o gözlüğün ışık ışınlarını yavaşlatması gelecek se hızlandırması olacak.Bu kadar basit bana göre ama daha belli değil
valla mantıklıŞöyle bir mantık yürütürsek zaman makinesi icat edilebilecek bir şey olsaydı illa ki gelecekten birisi gelirdi. Nasıl mantık ama
John Titor ihtimalinden bahsetmiştik zaten.Bu söylediklerin dolaylı yoldan cevaplandı aslında.valla mantıklı