- En iyi cevaplar
- 0
Not: Bunu Dinleyerek Okuyun
[=Zaman=]
80 Yıl Önceydi. Karım Gaseline Stewart, Bana Göre Dünyanın En Güzel Kadınıydı. Dünya'nın Nüfusu Dahil Fazlaydı. Yılı Pek Hatırlamıyorum, O Zamanlar, Güllük Gülistanlık Bir Yerdi Dünya. Gaseline İle Yürüyüşe Çıkmıştık... her şey Burada Başladı. Keşke O LANET YÜRÜYÜŞE ÇIKMASAYDIK![=Zaman=]
Elimden Gelmez Bir Şey.
-Gaseline! Hayatım Gelirmisin?
+Ay Geldim Geldim. Ne Var?
-Senle Yürüyüşe Çıkalım Diyorum.
+Yürüyüş mü? İşlerim Vardı Ama-
-Kıracakmısın Beni?
+İyi Hadi Gidelim Madem.
Ghjeval Parkına Geldikten Sonra, Kuğulara Ekmek Atmak İçin Oturduk.
Kapısına Kadar Dayandık ve Mağaradan İçeri Baktık. Gaseline İçine Atladı. Korkunç Çığlık Yükselince, Bende Atladım.
Mağaranın Giriş Kısmından Aşağı Derin Bir Delik Vardı. Gaseline'i Göremiyordum. Birden Soğuk Bir Suya Düştüm.
Gaseline Karada Öksürüyordu. Yanına Yüzdüm, Sudan Çıktım ve:
+Korkuyorum Steve!
-Bacağın Kanıyor. Bakayım,..
Bunları Derken, Mağaranın Gerisinden Ağlama Sesi Geliyordu. Gaseline'i Kaldırdım ve Oraya Yürüdük. Bu Küçük Bir Kızın Sesiydi. Kız Dizlerine Kapanmıştı. Ben Yanına Yaklaştım. Ona "Sen Nasıl Düştün?" Diye Sordum.
Kız Kafasını Aniden Kaldırdı. O Yüzden Dolayı Geriledim ve Çığlık Attım. Gözleri Siyah Kanlıydı ve Dişleri Her Hayvandan Daha Uzun ve Sivriydi. Ağzının Kenarından Aynı Kan Akıyordu.
-Mağarama Hangi CÜRETLE GİRERSİN!
Kız Ayağa Kalktı. Sesi Aynı Bin Adamın Aynı Anda Konuşması Gibi Çıkıyordu. Gözlerinin Siyaha Bürünmesi Zaten Korkunçtu. Gaseline'e Yaklaşınca Daha Korkunç Oldu.
Gaseline'i Tuttu ve Tuttuğu Gibi Başını Kopardı.
-Aaaaaaaah!
+NE YAPTIN SEN!
-Sıra Sanada Gelecek Ölümlü APTAL! KAÇ!
Koşmaya Başladım. O Öfke İle Savaşada Bilirdim. Ama Bunu Yapmadım. Eğer Başkaları Bilecekse Öncelikle Kurtulmam Gerekti. Yerde Kafatasları ve Kemikler Vardı. İlk Biz Değildik Sanırsam. Gözümden Yaşlar Akıyordu.
Gözyaşı Damlalarım Yere Dökülüyor ve Nereye Gittiğime Dair İz Bırakıyordu. Silmeye Çalıştım Ama "Koşarak" Gelen Ayak Seslerini Duyunca Yüreğim Attı.
-Pika-booo!
Arkamdan Koşuyordu. Nefessiz Kaldım. Birden Sağımda Bir Oyuk Gördüm. Oraya Saklandım. Yanımdan Geçti. Biraz Orada Durdum. Sonra Solumdan Bir Ses Geldi.
-Saklanmak İçin İyi Bir Yer Değil HA!
Soluma Baktım ve Kız Bana Çığlık Atıyordu. Korkudan Depar Atmaya Başladım.
Kız Uçuyordu...
-Yeselectro