Zamanı Yavaşlatmak İstiyorum.

TezcanTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bana göre zaman minecraftta çok hızlı geçiyor. Bu yüzden zamanı yavaşlatmak istiyorum. Bunu yapabilmem için bir ayar ya da bir mod var mı?

TezcanTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
uyurken zamanı nasıl yavaşlatacağım? Ayrıca diğer arkadaşın dediğinden bir şey anladım.

TezcanTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şu somnia modu anlamadım şimdi ben. Ben zamanıyavaşlatmak istiyorum. Bir minecraft günü 20 dk iken örneğin ben 60 dk yapmak istiyorum. Böyle bir şey yapabilir mi?

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Bir mod vardı zamanı yavaşlatıyordu ama sadece sabah akşam olması değil yani skeleton ok atıyor gelirken görüyorsun oku o derece bir mod var yürürken sıkılırsın :D senin istediğin zamanı yavaşlatmak değilde galiba gece ile gündüzü uzatmak?

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bir mod vardı zamanı yavaşlatıyordu ama sadece sabah akşam olması değil yani skeleton ok atıyor gelirken görüyorsun oku o derece bir mod var yürürken sıkılırsın :D senin istediğin zamanı yavaşlatmak değilde galiba gece ile gündüzü uzatmak?
Oho onu cheat engine speed hack ile yapabilirsin

♕TheProfessional♕

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En iyi taktik.
-Axi TR'den ucuz bir server al.
-5000 TNT patlat.
-Tebrikler zamanı durdurdun.(yada onun gibi bir şey)

(Zindev abinin denemediği ama işe yarıyacağını düşündüğü taktikler)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
kim sw alcak zaman yavaslatmak icin :D ONUN YERİNE TNT MODU İNDİR AYNİ ANDA 20 TANE NUCLAER BOMB PATLAT TAMAMDIR OYUN GÖCÜYO