Zamanın alıp götürdüğü bir oyun daha - Sherwood Dungeon

siradolf69

Sessizlik ve sükunet insanın en yakın dostudur.
Mesajlar
141
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
86
Puanları
620
Ruh hali
unnamed.jpg


Zamanın alıp götürdüğü bir oyun daha - Sherwood Dungeon
Evet dostlarım bugün 18 yaşından büyük dostlarımın hatırlayacağı eski bir RPG oyunu olan Sherwood Dungeon kısa bir göz atıp eskileri yad edeceğiz. Eski anılarımıza dalmadan önce oyunu kısaca özetleyeceğim. Fazla uzatmadan hadi konumuza geçelim. (Oyuna dair hd fotoğrafları işte olduğumdan dolayı bulamadım. Eve geçtiğimde unutmazsam resimleri değiştireceğim.)

Nedir Bu Sherwood Dungeon?
Oyunumuz knight online'dan esinlenilerek 2009 senesinde yayıncılığını ve yapımcılığını üstlenen Maid Marian Entertainment tarafından piyasa sürülüyor. İlk başlarda sadece girip canavar kestiğiniz bu oyuna daha sonradan görevler ve zindanlar ekleniyor. Oyunda çok fazla silah seçeneği bulunuyor. Bu seçeneklerin yanında silahlarınıza aynı şekilde çokça efsun basabiliyorsunuz. Silahlar dışında yüzük kolye ve 1 adet okunuzda bulunmakta. Oyun çıktıktan 1 sene sonra eklenen PET sistemi oyuna hem hızlı ilerleye bileceğiniz hayvanlar hem de sizin görünüşünüzü değiştirecek kıyafetler ekliyor. 2017 senesinde gelen en son pet güncellemesinde oyuna kanatlar eklendi.

indir (1).jpg


Türk Klanlarını Tanıyalım - Onlar Hala Yaşıyorlar, Sadece o Günü Bekliyorlar!
2011-2018 Yılları arasında kurulan türk klanlarının çoğu oyunun en güçlü klanları arasındadır. İlk kurulan türk klan topuluğu TİW (The Immortal Warriors) 'dur. Şuanda in aktif olup ani bir durumda tekrar dan faliyete geçebilecek güçtedir. Daha sonradan açılıp TİW'i bile sarsacak güce yükselen bir diğer klanımızın ismi CSR (Cold Shadows Warriors) 'dur. Mayıs 2014 tarihinde CSR en güçlü türk klanı seçilmiştir. 2015'lerin ortalarına geldiğimizde yabancı ve türk klanlarının savaşları artık can sıkıcı bir hal aldığından türklerin başta olduğu bir EU (Europäische Union - Avrupa Birliği) kurulmuştur. Türklerin en yakın dostu yine bir yabancı klan olan TQA (The Queen's Army) 'dir. TQA kendi altında Sherwood Dungeon'un en iyi düellocularını barındırır. şu an da hala aktif olarak oyundalar. şu an da oyunda çok fazla oyuncu bulunmuyor o yüzden eskisi gibi bir ortamı yok. Anlattıklarım 2011 ila 2018 seneleri arasında gerçekleşen olaylardır.

Unutulmayan Türk Liderler
Dartanyan
: Kendisi TİW'in resmi ve tek kurucusudur. Oyunun en iyi düellocusu olarak seçilmiştir. Kendisi TİW'in yükseliş dönemlerinde oyunu bırakmıştır.
Adbelirgen : Kendisi TİW'in Dartanyan'dan sonra ki en kıdemli üyesidir. Klan için en fazla emek veren kişilerdendir. Kendisi 2017'in sonralarına doğru oyunu bırakmıştır. Ani bir durum da klanı aktifleştirip toparlayacak kişidir.
Lord - Edward : Kendisi türk lordudur. Lord'luk dönemlerinde oyunda ki bütün türk ilerleyişi kendisi yönetmiştir. Avrupa birliği klanını kurucusudur. Kendisi birçok klan açıp kapatmıştır. 2017'in sonlarına doğru kendisi oyunu bırakmıştır.
TYROON : Kendisi birçok türk ve yabancı klanda görev almıştır. Asli görevi yabancı klanlardan istihbarat taşımaktadır. Edward'ın en yakın adamlarından biridir. Avrupa birliğinde kendisi Savaş Lordluğu yapmıştır. kendisi 2016'nin ortalarında oyunu bırakmıştır.
CesurSavaşçı : CSR klanının kurucusudur. Azim'in karşılığı dır kendisi birçok yabancı klanı batırıp joinlerini feth etmiştir.

birçok oyuncuyu unutmuş olabilirim. Aklımda kaldığınca sizlere karakterleri tanıtmaya çalıştım.

Evet bugün eskileri hatırlamak adına böyle bir paylaşım yapmak istedim. Eğer konuyu okuyanlar arasında bu oyunu oynamış kişiler varsa kendilerini yorumda belirtsinler. Herkese iyi forumlar!
 


ankaly

rise above it'
Emektar Üye
Mesajlar
195
En iyi cevaplar
24
Beğeniler
238
Puanları
550
Ruh hali
Ne oynardık be.. Duygulanmamak elde değil.
 

Üst