Zanlıyla El Sıkışan Polis Amiri Açığa Alındı

Koply

Codexia
En iyi cevaplar
0
Selamlar forum ahali. Sosyal medyada birçok kişinin dikkatini ve eleştirilerini üstüne çeken bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bana kalırsa saldırganlar para cezası ile kurtulurken polisin bu kadar ağır bir ceza alması fazlasıyla gereksiz. Bu tamamı ile benim görüşüm, sizlerin görüşü farklı yönde olabilir saygı duyarım.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Pendik'te hamile bir kadının bulunduğu araca saldıran iki kişinin videosu haberlerde gösterilmişti. Ardından saldırganlar tutuklandı. Saldırganlar tutuklanma talebi ile mahkeme yolunu tuttuğu sırada karakola gelen zanlı ile kapının önünde tokalaşan polis amiri ise açığa alındı. Bu olay sosyal medyada birçok kişinin ilgisini çekti.

125730

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Görevden süreli uzaklaştırma v.b cezalar verilebilirdi, açığa almak büyük bir ceza olmuş, ama gelen tepkiler nedeniyle açığa almış olabilirler.

Erkutay_

DragonBlock
En iyi cevaplar
10
Ben o konu hakkında bir şey demedim ki
Dalga geçme len :)

Hani ceza fazla olmuş demişsinya, büyük ihtimal rüşvet gibi bir şey vardır ondan dedim, ceza az bile

Exkaar

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
35
Dalga geçme len :)

Hani ceza fazla olmuş demişsinya, büyük ihtimal rüşvet gibi bir şey vardır ondan dedim, ceza az bile

Ben olay hakkında bir şey demedim len ceza fazla olmuş demedim ki büyük ceza olmuş dedim boş yapma

Erbatur

Gözlerimin içindeki ülkemsin sen benim.
En iyi cevaplar
0
Sanırım son 5 yılda gördüğüm en iyi karar.