Sabit durmasını hallettik sorun vurmaması lazım.yanlış anlamadıysam sabit durmasını istiyorsunuz ?. NoAI olması lazım NoAI:1
En küçük slimelarla tüm kapını içini doldurmak çok zor bir deniyecem ama pek mümkün değil gibi. Weakness olsa bilede vuruyor sanırım yani hiç vurmaması gerek anlaşılmaması içinen küçük slime'lardan koyun olmazsa weakness'ın efektinin yüksek bir seviyesini verin
Bilmiyorum internetten baktığımda tahta kapıyı kilitlemek için herkes öyle yapmış ve çalışıyordu. Aynı komutlar şimdi 1.9 da olmuyor nedense. Başka bir yol biliyorsan onuda söyleyebilirsin tabi.Hasarını düşüren bir komut olması lazımdı. Hem neden kitlemek için slime kullanılıyor ki?
Weakness 200 verince vuramıyor veya 255 tam hatırlamıyorum ama vuruşu iptal ediyorduSabit durmasını hallettik sorun vurmaması lazım.
En küçük slimelarla tüm kapını içini doldurmak çok zor bir deniyecem ama pek mümkün değil gibi. Weakness olsa bilede vuruyor sanırım yani hiç vurmaması gerek anlaşılmaması için
Bilmiyorum internetten baktığımda tahta kapıyı kilitlemek için herkes öyle yapmış ve çalışıyordu. Aynı komutlar şimdi 1.9 da olmuyor nedense. Başka bir yol biliyorsan onuda söyleyebilirsin tabi.
Bir deniyeyim geri haber vereceğim.Weakness 200 verince vuramıyor veya 255 tam hatırlamıyorum ama vuruşu iptal ediyordu