[Zed RPG] İçin Banka Soyma,Üstünü Arama,Kimlik Skript,İngilizce Adlı Tag Skript

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
birilerini ilgilendiriyor, seni ilgilendirmiyor olabilir.

"seni niye ilgilendirsin" bu, sunucu sahibini veya skript'i yazan kişiyi ilgilendirir. Sen en fazla java ile yapsan daha iyi olabilirdi diyebilirsin; çıkıpta skript ile yaparsan sorun olur, skript ile yaparsan lag yapar diyemezsin. Ayrıca onu, aradaki milisaniyelik farkların gözle görülür bir etkisi olmayacağını belirttim.

ourphysich

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bu tür konular açanların sunucuları ya başarısız olur, ya da paçayı abartılı özel üyelikler ile kurtarmaya çalışır.

Şahsen, hepsini başkasının yaptığı ve bir satırını bile düzenleyemediğin, senin için anlamsız kodları isteyerek sunucu açmak gerçekten mantığa sığmayacak cinsten bir şey. Ufak bir hata çıksa bile çözemeyecek ve tekrar bir şeyler isteyeceksin. Bu devamlı bu şekilde sürecek. Bu tür basit şeyler için Skript öğrenmeniz şart. Zaten, zor bir şey değil. Java öğrenmekten binlerce kez kolay.

Son olarak şunu belirtip ayrılayım: her konuda Java ile Skript tartışmalarına girmeyin. Konuşmaların içeriği hep aynı oluyor, niye papağan gibi tekrarlayıp duruyorsunuz ki?

mahmud118

Are you?
En iyi cevaplar
4
Bu arkadaş Google Translate mi kullanıyor? Bu cümleler ney?
Bende Onu Yapıcam Konuya İlgin İle Sağol!
Ben Çok İyi Anlatamam Özelden Yaz İstersen!

Bak burda seni aşağılamak istemiyorum. Ancak sen burda bunlar basit birşeymiş gibi istemişsin. Şahsi olarak "Bu ne lan?" diye içimden geçirmedim değil. Bu şekilde bir konu açarak gerçekten bir beklenti içinde olduğunu düşünmüyorum.

Yoksa bu da mı bir sosyal deney? :ciddi:

İşşallah Yaparsınız Amin Acil!!!
En güzel kısmı konu içerisinde dua etmesi, Amin inşallah yazan çıkar da biz de bakıp nasıl yazılıyormuş öğrenmeye çalışırız. :)