Zen Craft MAP + PLUGIN [HAZIR SERVER]

UberZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba,

Arkadaşlar merhaba bu ZenCraft isimli sunucu beni kandırdı. Bana "eğer bize map yapıp ve plugin paketi bulursan" seni bizim serverda admin yapacağız dediler. Bende bu yalancılara inanıp survival spawn yaptım ve buradan gerekli plugin paketini buldum ve onlara verdim, verdiğim anda beni skype'dan engellediler ve daha engeli açmadılar. O yüzden burada ZenCraft map'ini ve plugin paketini paylaşıyorum. Eğer zencraft sahibi buraya gelip bu yalan söylüyor derse inanmayın sakın, hatta adam oyunda vip satınca sattığı kişileri banlıyor parasını geri iade bile etmiyor şahitlerim var inanmıyorsanız onları çağırayım.

Beyler güle güle kullanın bu map'i ve plugin paketini, zaten plugin paketi bu forumda paylaşılmıştı.

MAP İNDİRME LİNKİ:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VIRUSTOTAL:

lPLUGİN PAKETİ İNDİRME LİNKİ:

VIRUSTOTAL:

RAR ŞİFRESİ: facebook.com/helloguysxd

Son düzenleme:

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Adam sizi kandırsa bile böyle bir şey yapmaya hakkınız yok.Eğer hakkınızı almak istiyorsanız gidin adama dava açın bitsin bu iş.

Mehmet96

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Burda Tartışmanıza Hiç Gerek Yoktur...ZenCraft Benim Asıl İsmi ZenSurvival ve Bu Benim Sunucumun Spawnı ve Bunlar Spawnımı ve Pluginlerimi Çalıp Forum'a Yaymıştır Ama Tabi Ellerine Bişe Geçmicek Benim İçin Sorun Yok!Ama Bu Çalanların İsmini Biliyorum İsmi Batu Soy Adına Gerek Yok!Böle Adamlar'da Var Ve Diyosinki Beni Kandırdılar Bu Sözü Kaide Almayın Lütfen Ben Sizi Neden Kandirim Tm Çaldın Diyelim Bari Resim Çekerken Tabelalrı Kaldır!

Inanmayan Varsa Serverim IP : ZenSurvival.nitrado.net Gelin Bakın!

DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN![DOUBLEPOST=1402574248,1402574192][/DOUBLEPOST]
Tabi Bişe Olmaz!Hakkınız Yok Çünkü!

UberZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Burda Tartışmanıza Hiç Gerek Yoktur...ZenCraft Benim Asıl İsmi ZenSurvival ve Bu Benim Sunucumun Spawnı ve Bunlar Spawnımı ve Pluginlerimi Çalıp Forum'a Yaymıştır Ama Tabi Ellerine Bişe Geçmicek Benim İçin Sorun Yok!Ama Bu Çalanların İsmini Biliyorum İsmi Batu Soy Adına Gerek Yok!Böle Adamlar'da Var Ve Diyosinki Beni Kandırdılar Bu Sözü Kaide Almayın Lütfen Ben Sizi Neden Kandirim Tm Çaldın Diyelim Bari Resim Çekerken Tabelalrı Kaldır!

Inanmayan Varsa Serverim IP : ZenSurvival.nitrado.net Gelin Bakın!

DİCEK BİŞEY BULAMIYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN![DOUBLEPOST=1402574248,1402574192][/DOUBLEPOST]
Tabi Bişe Olmaz!Hakkınız Yok Çünkü!

Yalancılar! Bana dediniz map'i yapın sana adminlik vercez dediniz map'i yaptım nerede adminlik ?! Direk skype'dan engellediniz oyundan da ip ban atmışsın! tabelalar da da zencraft yazacak tabii bu spawn'ı sizin için yaptım. yazıklar olsun haram olsun yaptığım map size. bide burada kendini savunuyor bide beni yalancı durumuna düşürüyor. bütün herkes görecek senin HIRSIZ yüzünü! Beyler buna inanmayın hırsızın önde gideni bu bir adam bunun serverinde vip aldı bu vip'i vermedi dedi ki para gelmedi adamın telefonunda paranın gittiğine dair mesaj bile gelmiş inanmayanlar için resim atabilirim. bunun serverinde oynayanlara da acıyorum hiç bişeyden haberi yok. YAPTIĞIM MAPLAR HARAM ZIKKIM OLSUN SİZE!

Mehmet96

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yalancılar! Bana dediniz map'i yapın sana adminlik vercez dediniz map'i yaptım nerede adminlik ?! Direk skype'dan engellediniz oyundan da ip ban atmışsın! tabelalar da da zencraft yazacak tabii bu spawn'ı sizin için yaptım. yazıklar olsun haram olsun yaptığım map size. bide burada kendini savunuyor bide beni yalancı durumuna düşürüyor. bütün herkes görecek senin HIRSIZ yüzünü! Beyler buna inanmayın hırsızın önde gideni bu bir adam bunun serverinde vip aldı bu vip'i vermedi dedi ki para gelmedi adamın telefonunda paranın gittiğine dair mesaj bile gelmiş inanmayanlar için resim atabilirim. bunun serverinde oynayanlara da acıyorum hiç bişeyden haberi yok. YAPTIĞIM MAPLAR HARAM ZIKKIM OLSUN SİZE!
SKYPEMDE EKLİSİN FOTO ÇEKEBİLİRİM SKYPEN : emre.alageyik90 ! BENIM BURDA AĞZIMI AÇTIRTMA SUAN ÇAĞRIDASINIZ HATTA ![DOUBLEPOST=1402577123,1402576992][/DOUBLEPOST]
Yunus veya Batu Artık Kimsen Siz HIRSIZ'sınız!
Bunu Biliyoruz ve o Vip Parası Gelmedi...Gelmediyse Ben Ne Yapabilirim!
++ MAP'ı Biz Yaptık! Yalan Atma Bari !
Bize İnanan İnanır! ZenSurvival.nitrado.net Gel'in Görün !
İyi Forumlar.! HARAM ZIKKIM OLSUN !

UberZ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
SKYPEMDE EKLİSİN FOTO ÇEKEBİLİRİM SKYPEN : emre.alageyik90 ! BENIM BURDA AĞZIMI AÇTIRTMA SUAN ÇAĞRIDASINIZ HATTA ![DOUBLEPOST=1402577123,1402576992][/DOUBLEPOST]
Yunus veya Batu Artık Kimsen Siz HIRSIZ'sınız!
Bunu Biliyoruz ve o Vip Parası Gelmedi...Gelmediyse Ben Ne Yapabilirim!
++ MAP'ı Biz Yaptık! Yalan Atma Bari !
Bize İnanan İnanır! ZenSurvival.nitrado.net Gel'in Görün !
İyi Forumlar.! HARAM ZIKKIM OLSUN !

HALA YALAN SÖYLÜYORSUN! Yunus ve Batu kim? onları tanımıyorum bile yalancı, hala yalan söylüyorsun yazık be yazık!

Beyler skype'dan engelimi açtı ve bana bunu yazdı; artık kim yalancı kim doğruyu söylüyor anlarsınız. Bari bunu yazdıktan sonra yine engel atma!