Zencimusa'nın Bütün Çalışmaları

2Fast2Quick

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerçekten çook güzel olmuş,bunları ortalama ne kadar sürede yaptın?(Bir de redstonecular niye genelde oCd pack kullanıyorlar :D)

Fursum012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Bu yaptıkların daha çok Showcase oluyor. Bence daha kullanışlı -Survival'da kullanılabilecek- şeyler yapmaya odaklan. Sadece benden bir tavsiye. Tabii ki çalışmaların harika. Fakat kullanışlı olduğunu söyleyemeyeceğim.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Son dönemlerde mantık olayıyla uğraşmak hoşuma gidiyor. Onların da hepsi survival de gereksiz. Aklıma estikçe bişiler yapıyorum survival için fikir gelirse onu da yaparım.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sorting machine i döviz bürosunda kullandım ben. Bu tür yararlı şeyleri bir yerde kullanarak yüklemeyi seviyorum. Adam bir tane devre elemanının videosunu çekiyor, bir bakıyorum ben bunu daha önce başka bir şeyin içinde kullanmışım. Sorting machine var yani bende.

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Beyler izleyin hepsini kızıltaş icatları bölümünde bunun kadar kaliteli başlık yoktur iddia ediyorum.

DarkCreperr

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hll çok güzel olmuş ben bunların birini bile yapamam (redstone la uğraşmayı pek sevmemde :D)

eXtremeXTech

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yaw şuanda ne diyeceğimi bilemiyorum ordakilerden tekini bile yapamam ben :D Sen nerde öğreniosun Redstone Okulu filan mı Var :D

Ayrıca +beğenme ve abonenim ^.^

Dragonbornn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hak ettiğini vermemişler bence bunları yapmak her yiğidin harcı değil :) Başarılı