Zencimusa'nın Bütün Çalışmaları

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
al ekle sethbling falan değilim ben isteyen eklesin. Comparator çok ilginç bir şey. ALU yaparken işe yaramaz belki ama çok ilginç özellikleri var. İleride resim çizilip kaydedilen bir proje yapmayı düşünüyorum. 16 bitlik memory cell yapılıyor comparatorla mesela çok işe yarar. Zamanlayıcılar için de iyi ama daha pek ısınamadım ben :(
:D sen benim hamachi ağımda varsın ordan mesajlaşırsak iyi olur face girmeyi pek sevmem :S

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben açamam :( Şöyle organize iş yapsak iyi olur kimlerin geleceğini önceden belirleriz ipini koparan gelmez. Her hafta ya da 2 haftada 1 bişiler anlatırım size. Yazın tabi daha sık olur.

al1mert

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
hafta sonları hariç,ben açabilirim.düz map açacağım için 15 20 kişi rahat fazla abartmadıça.sistem özelliklerinide kısarlarsa 30 kişi gelir valla :) neyse 5-6 kişi yeter.yanlız hamachili benim . hamachimde eklisin hatta :=)

zencimusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
hafta sonları hariç,ben açabilirim.düz map açacağım için 15 20 kişi rahat fazla abartmadıça.sistem özelliklerinide kısarlarsa 30 kişi gelir valla :) neyse 5-6 kişi yeter.yanlız hamachili benim . hamachimde eklisin hatta :=)
Olur.

Bu arada hesap makinem %95 oranında bitti. Bu hafta videosunu çekerim.

undead52

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayni warcraft 3 world editordeki trigger yapmaya benziyor bununda bir mantigi var eger bunu cozerseniz bunu yapmak cok kolay warcraft 3 de bunu cozdum ama bunu cozmek :S....