- En iyi cevaplar
- 0
düşünsenize zengin doğuyorsunuz villada yaşıyorsunuz kapıda Ferrari 15 binlik oyuncu bilgisayarı fakirlik mutluluk getirmiyor
ve fakir doğmak üzücü 
seni gerçek hayatta yakalayım önünde diz çöküp elini ayağını öpücemZengin doğmayı geçtim şu saatten sonra olsam...
Niyeseni gerçek hayatta yakalayım önünde diz çöküp elini ayağını öpücem
benimde zaafım kadın villaya atardım karıları neyseMC sunucusuna hiç uğraşmadan parala yaptırdım herşeyi
mesela bide şöyle bakın aileniz zengin spor arabnız var taş gibi sevgiliniz partilere felan gidiyosun hiç çalışmana gerek yok sürekli eylen dur mis gibi hayat bazılarıda o hayatı ömrü boyu çalışsa yaşayamaz meselaHani derler ya para mutluluğu satın alamaz diye yok öyle bir şey... Para dediğimiz şey her şeyi alır. Şunu demeyin Para seni ölümden kurtarmaz diye ölüm, yaşam olayı değil zaten. Para dediğimiz şey her şey bu zamanda....
Dürüst olalım, pahalı teleskopları ve imzalı formaları alıp bir kenara atar, gaming hobisiyle ilgilenirdin.zengin olsaydım muhtemelen futbol veya gaming gibi hobilere yatırım yapardım, veya kendi uzay keşiflerimi yapardım![]()