Thraenkost
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 1
Sen profil fotonu Madara yaptın ya. Bende ne yapsamMerak ettim bir de anket eklesene.
Uchiha Madara
SsFightsS
diye.
Adam gibi adam be! Heyt be! MhaWTHoR be!
Sen profil fotonu Madara yaptın ya. Bende ne yapsamMerak ettim bir de anket eklesene.
Uchiha Madara
SsFightsS
diye.
Adam gibi adam be! Heyt be! MhaWTHoR be!
Savaş alanına @YukiYuki davet ediyorum!Savaş alanına @OrangeLemon'u davet ediyorum!
Sen profil fotonu Madara yaptın ya. Bende ne yapsam![]()
Olamaz ! Yeni öğrendim. Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum.![]()
Öneririm.
Kesinlikle yapmam.Şunu yap. Nolur bunu yap.![]()
![]()
Ama forumda 4 kişinin mi ne PP'si bu. Sen yap. Sonra ben de yaparım. Sonra konu açarız. Başkaları da yapar. Akım başlar.Olamaz ! Yeni öğrendim. Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
@lSincapl siz profesörsünüz !
Kesinlikle yapmam.
Erza yapsam mı![]()
Sana zaten bilmiyorsun demedim öneririm dedim özel mevzularınızı oradan halledin.Olamaz ! Yeni öğrendim. Öyle bir şey olduğunu bilmiyordum.
@lSincapl siz profesörsünüz!
Gerrard Yaptım.Ama forumda 4 kişinin mi ne PP'si bu. Sen yap. Sonra ben de yaparım. Sonra konu açarız. Başkaları da yapar. Akım başlar.![]()
Rakı içince kafa öle olmuyor hiç rakı içtin miGüzel açmışsınız şu konuyu hani Anime Rakı gibi olan. Abartınca böyle oluyor kafa.
Rakı çok içilmez bizim evde genelde viski bazen şarap, rakıyı adam akıllı içtim diyemem.Rakı içince kafa öle olmuyor hiç rakı içtin mi(en fazla bira içmişsindir :/ )