P4RS
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Evet Arkadaşlar Ben AhmetMelihTR, Anlatıcaklarım ve Planlarımı sizlere sunuyorum. Yazın Yapacağım Plugin Paketleri İle İlgili bilgileri de Vereceğim.
The AhmetMelih Yaz Plugin Paketleri:
SurvivalGames
HungerGames
TF2
Walls
SkyBlock
KitPVP
The AhmetMelih Bağımsız Plugin Paketleri:
TheAhmetMelih Elite Plugin Paketi Beta 1.0
TheAhmetMelih Elite Plugin Paketi Beta 2.0
Yaz Plugin Paketlerinde Yukardaki plugin paketlerini Paylaşacağım Çoğunuz Biliyorsunuzdur Yukardaki Plugin Paketlerini.
Bağımsız Plugin Paketlerinde Elite Plugin Paketi Olcak biraz açarsak Faction Plugin Paketi Olcak Ama içinde MiniGame,SurvivalGames ve TF2 Olacaktır İçinde Türkçe Komutlarda Olacaktır. Yardım Aldığım Arkadaşlarımıda Konumda Yazacağım.
Yazın Ramazana Doğru Şehir dışına Çıkabilirim. Ya Bunların Hepsi Ramazdan sonra biter yada ramazandan önce.
Birkaç Şey daha belirmek istiyorum ben 1-2 tane plugin paylaşmak istiyorum Yazın.
Arkadaşlar Birde Belki Zone Plugin Paketi De Olabilir Kale Savaşları gibi bir şey Ben Çok Beğendim.
Pluginleri Toparlamaya Çalışıyorum.
Genel Olarak Plugin Paketlerinde Farklı Ne Olacak?
Çok Farklı yeni tür şeyler yapcam İstatistik, Türkçe Komutlar , Yeni Rank Sistemleri , Bot Geçmesini Engelleyen Pluginler Felan Çok güzel pluginler olacak.
Serverlerde Yetkili olmak istiyormusunuz?
Ben Genelde Serverlerin Sorunlarını Çözüp 1 gün felan serverde durup Çıkıyorum. Genelde Yetkili olmak istemiyorum. yani bu yüzden hiçbir yetkili olma teklifini kabul etmiyorum.
Ayrıca Ben Premium oldum Premium adım "TheAhmetMelih" Böylece bütün serverleri geziyorum daha çok bilgi ediniyorum.
Biraz Minecraft Tarihi:
Minecraft İsmi Bile Belli değilken Oyunun ilki
Minecraftın ismi bile belli değildi bu videoda Creative felan yok hiçbir şey yok sadece taş ve çimen.
Minecraft ismi belli oldu odun felan geldi ama yine hiçbir şey yoktu.
Multiplayer testi eh işte, steve ler ellerini sallayıp geziyordu yine hiçbir şey yoktu.
The AhmetMelih Yaz Plugin Paketleri:
SurvivalGames
HungerGames
TF2
Walls
SkyBlock
KitPVP
The AhmetMelih Bağımsız Plugin Paketleri:
TheAhmetMelih Elite Plugin Paketi Beta 1.0
TheAhmetMelih Elite Plugin Paketi Beta 2.0
Yaz Plugin Paketlerinde Yukardaki plugin paketlerini Paylaşacağım Çoğunuz Biliyorsunuzdur Yukardaki Plugin Paketlerini.
Bağımsız Plugin Paketlerinde Elite Plugin Paketi Olcak biraz açarsak Faction Plugin Paketi Olcak Ama içinde MiniGame,SurvivalGames ve TF2 Olacaktır İçinde Türkçe Komutlarda Olacaktır. Yardım Aldığım Arkadaşlarımıda Konumda Yazacağım.
Yazın Ramazana Doğru Şehir dışına Çıkabilirim. Ya Bunların Hepsi Ramazdan sonra biter yada ramazandan önce.
Birkaç Şey daha belirmek istiyorum ben 1-2 tane plugin paylaşmak istiyorum Yazın.
Arkadaşlar Birde Belki Zone Plugin Paketi De Olabilir Kale Savaşları gibi bir şey Ben Çok Beğendim.
Pluginleri Toparlamaya Çalışıyorum.
Genel Olarak Plugin Paketlerinde Farklı Ne Olacak?
Çok Farklı yeni tür şeyler yapcam İstatistik, Türkçe Komutlar , Yeni Rank Sistemleri , Bot Geçmesini Engelleyen Pluginler Felan Çok güzel pluginler olacak.
Serverlerde Yetkili olmak istiyormusunuz?
Ben Genelde Serverlerin Sorunlarını Çözüp 1 gün felan serverde durup Çıkıyorum. Genelde Yetkili olmak istemiyorum. yani bu yüzden hiçbir yetkili olma teklifini kabul etmiyorum.
Ayrıca Ben Premium oldum Premium adım "TheAhmetMelih" Böylece bütün serverleri geziyorum daha çok bilgi ediniyorum.
Biraz Minecraft Tarihi:
Minecraft İsmi Bile Belli değilken Oyunun ilki
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Kendisi çekmişMinecraftın ismi bile belli değildi bu videoda Creative felan yok hiçbir şey yok sadece taş ve çimen.
Minecraft ismi belli oldu odun felan geldi ama yine hiçbir şey yoktu.
Multiplayer testi eh işte, steve ler ellerini sallayıp geziyordu yine hiçbir şey yoktu.