Zindan - Minecraft 1.8.7 - Acaba buradan kurtulabilecek misin ?

Devamının gelmesini istiyor musunuz ?

• Evet bence gelmeli !

• Hayır bence gelmemeli !

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mercrury

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Mapin güzel ama kendini geliştirmelisin.Birde bazı yerlerde hatalar var mapini koymadan önce denemeni tavsiye ederim.Mesela bir kaç öneri:
1-Arkadaşında dediği gibi yazılar sürekli çıkıyor.Bunu testfor bir kere çalıştığında clocku durdurması için redstone koymasıyla yapabilirsin.
2-Ordaki adam kaç dedğinde geri dönüp kaçabilirsin arkayı kapatabilirsin.
3-Builde biraz daha önem vermelisin.
4-Ve parkurunda bir yerde geçilmiyor birde kısa biraz
5-Map biraz kısa kalmış daha fazla uzatabilirsin.

Yorumun için teşekkürler ilk map yapımım olduğu için biraz bilgim azdı denemek istedi ve bazı hatalar çıktı aslında yayınlamadan önce baya bir test ettim ama bazı yerler gözümden kaçmış :)

1Minecraft Delisi1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adam redstone dehası bizede biraz bir şeyler öğretirsin artık :D süper olmuş tebrik ederim fakat çok kısa gm 1 e alıp haritanın dışına baktımda ne çok komut bloğu varmış :D 5 dk lık olaya 50 tane komut bloğu koymuşsun :D (hataların çok var tabi :() Peki şeyi nasıl yaptın geçerken yazı çıkmasını ben basınç plakalarıyla yapıyorum sen nasıl yaptın?

Son düzenleme:

Mercrury

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
adam redstone dehası bizede biraz bir şeyler öğretirsin artık :D süper olmuş tebrik ederim fakat çok kısa gm 1 e alıp haritanın dışına baktımda ne çok komut bloğu varmış :D 5 dk lık olaya 50 tane komut bloğu koymuşsun :D (hataların çok var tabi :() Peki şeyi nasıl yaptın geçerken yazı çıkmasını ben basınç plakalarıyla yapıyorum sen nasıl yaptın?

Saolasın kardeşim kısa oldu ama çok uğraştırdı uzun yapmak istiyodum ama açıkcası fazla uğraşamadım ve tek tek kod yazmak çok zor oluyor. Geçerken yazı çıkmasını ise testfor komutları ile yaptım aslında biraz araştırırsan sen de öğrenebilirsin çok zor bi şey değil :)