Neden bu kadar sert çıktınız anlamadım fakat ben yorumumda gayet samimiydim :/ Yapida ise eksik olarak blok çeşitliliğinin az olması ve ayrintisizlik var. Tek olumsuz yorum yapan olmadigim halde "bana özel" yorum yapmanızı üzüntüyle karşıladım. Biraz daha çalışıp resimleri foruma öyle koysanız ne olurdu ben onu söylemek istiyorum. Umarım bu yorumdan sonra biraz daha sular diner
Tapatalk ile; hala abone olmadınız mı? youtube.com/mrsarikirmizi
Bana gelen özel mesajlara bakıldığında, bir cevap verme gereği duydum açıkçası.'Biz yaparız, onlar yapamaz.' olayına takılan çok arkadaş var, bizim yapamayacağımız neymiş onu anlamadım.Size veyahut başka bir mimar grubuna karşı garezimiz yok.Bu konu için değil de hepsine bakıldığında, türkiye'de emeğe karşılık bunu gerektiriyor.Genel anlamda topluluğa bu tarz cevap-duyurular yapmamız elbette gerekiyordu, yapıcı eleştirileriniz için teşekkürler.
Sanki biraz sade durmuş ve warp ormanın uçması yerine yerde bir yerlerde yaparsanız daha şık duracağını tahmin ediyorum birde biraz ayrıntıya kaçarsanız dahada güzel mimariler yapacağınızı tahmin ediyorum.
İyi Forumlar.
Bize gelen istekte sadelikten yana olması söylendi, çalışmalarımızın çoğunu biom'dan kaynaklı sıkıntılar nedeniyle havada gerçekleştiriyoruz.Onun haricinde sunuculara verdiğimizde kendileri yere, yani 0 noktasına indiriyorlar.Çalışma boyutları yavaş yavaş önem arzedecek konuma gelecektir, bunun nedeni ise ekipteki üyelerin ısınmasına yönelik yaptığımız uygulamalardır, teşekkürler.
Mimar takımı kurmanız güzel bir şey ama mimari açıdan ciddi anlamda eksikleri olan bir takım estetiksel ve detay bakımından yoksun, nitelikli olmadıktan sonra ne anlamı var ki?
Fazla ayrıntıya girmediğimiz ve sadelikten yana yaptığımız bu çalışmalarda başta belirttiklerim dışında ''ciddi'' kavramını ne amaçla kullandığınızı anlamış değiliz.''Bu işin duayeni sizsiniz, orada taş yerine tahta kullanmış olsak sizin gözünüze hitap edecekti, sizin gözünüze hitap ettiğinde ise eksiklikler yok sayılacaktı.''Böyle bir şey söyleyeceğimizi zanneden arkadaşlar varsa yanılıyor olmalılar.
Herkesin kendine özgü bir zevki olduğu gibi, her çalışma-tüm toplumun gözüne hitap etmeyebilir.
Ronin Build Team'ı bu zamana kadar vakit buldukça konularını ziyaret ediyor, kafamda oluşturduğum tabloya ithafen taktir'de ediyordum.Fakat takım olarak bu konuya müfrit-olumsuz tavırlarla yorum yapmanızı hoş karşılamadık.
gayet güzel ve hoş olmuş tarzınızı beğendim böyle devam edin ayrıca modern mimarinize hayran kaldım
Yorumunuz için teşekkürler.
-
Ne olursa olsun kimse'ye cevap vermekte çekinmediğimizi, bunca yapılan yorumlara rağmen kimseye boyun eğmediğimizi görüyorsunuz.
Akan su yosun tutmaz.
İyi Forumlar...