ZİRVE CRAFT YÜZLERCE GÖREV VE NPC TÜRKİYENİN EN İYİ ADVENTURE MAPİ

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarın muhteşem :) hem 480p video hem shader mod muhteşlem bir bilgisayarın var :)[DOUBLEPOST=1372583357,1372583103][/DOUBLEPOST]ve birde başlangıçta bir komut bloğuna bu kodu kopyala yapıştır ozaman lava düşersen item gitmez çok denedim :)
kod :
/gamerule keepInventory true

GunesPoomer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Axe_lord oyunda op değilsen gamerule ye erişemezsin :) vede fkııd yapmıyorum sürekli bilgi veriyorum yanlışın var :)[DOUBLEPOST=1372700062,1372699643][/DOUBLEPOST]Ayrıca herkes zengin değil karıştırma :) bilgisayarım berbat olsada bu işten beni alıkoyamaz :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Axe_lord oyunda op değilsen gamerule ye erişemezsin :) vede fkııd yapmıyorum sürekli bilgi veriyorum yanlışın var :)[DOUBLEPOST=1372700062,1372699643][/DOUBLEPOST]Ayrıca herkes zengin değil karıştırma :) bilgisayarım berbat olsada bu işten beni alıkoyamaz :)
ben ciddi sölemiştim :( ve fkııd ne bilmiyorum :([DOUBLEPOST=1372700275][/DOUBLEPOST]ciddi söledim bilgisayarın gerçekten iyi

GunesPoomer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
flood :D yanlış yazdım pardon :D ama yani bir şey için uğraşıyoruz böyle yorumlar gelmesi gerçekten hevesimizi kırıyo :/ ve bilgisayarım abartılı değil ama shaderla oynayabiliyorum.480p de hızlı upload ediliyor :) görüntü iyileştirme yapabilirim teşekkürler eleştiriler için :)

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
flood :sırıtmak: yanlış yazdım pardon :sırıtmak: ama yani bir şey için uğraşıyoruz böyle yorumlar gelmesi gerçekten hevesimizi kırıyo :/ ve bilgisayarım abartılı değil ama shaderla oynayabiliyorum.480p de hızlı upload ediliyor :) görüntü iyileştirme yapabilirim teşekkürler eleştiriler için :)
ben eleştiri yapmadım iltifat dı o minecraft ın 260 p videosunu çekerken kasıo benim bilgisayarım :([DOUBLEPOST=1372700880,1372700802][/DOUBLEPOST]
flood :sırıtmak: yanlış yazdım pardon :sırıtmak: ama yani bir şey için uğraşıyoruz böyle yorumlar gelmesi gerçekten hevesimizi kırıyo :/ ve bilgisayarım abartılı değil ama shaderla oynayabiliyorum.480p de hızlı upload ediliyor :) görüntü iyileştirme yapabilirim teşekkürler eleştiriler için :)
ve flood yaptığını da söylemedim ki :(

GunesPoomer

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
yok eleştrinin kötü bi anlamı yok yani teşekkür ettim sonuçta millet hd video isteyebilir vede söylediğin item dropu biliyodum ama gerek yok çünkü zaten bu advanture de ölmek ayrı yetenek ister :D 1 disliker kimse bulucam onu 2 videoyada atmış :D[DOUBLEPOST=1372700968,1372700905][/DOUBLEPOST]Bu arada 1080p tanıtım videosu shader da var :=)[DOUBLEPOST=1372854972][/DOUBLEPOST]Güncel 'Yakında BETA sürümü Web Siteye koyacağız bugün büyük ihtimal teşekkürler... :) '
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
[DOUBLEPOST=1372915548][/DOUBLEPOST]ARKADAŞLAR EKİBE ALIMLAR BAŞLAMIŞTIR KATILMAK İSTEYENLER BILGILERINI MESAJ OLARAK ATSIN SON 1 HAFTA