Zombi Enfeksiyonu 1.0 by juanpy88

Mapın 2.cisi gelsinmi ?

• Kullanılan toplam oy
    7

Assoult

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben Assoult. Bugün size ilk mapım olan Zombi Enfeksiyonu 1.0'ı tanıtacağım.Mapte çeşitli kitler bulunmaktadır.Bu kitler şunlardır;
Sniper:1 tane silah,20 tane kurşun,ve deri set.
Doktor:6 tane altın elma,altın set(ayaklık hariç),taş kılıç
Serseri:Deri set(kafalık hariç),motorlu testere
Cambaz:Çok yükseğe zıplıyıp çok hızlı koşabilir.Deri set,tahta kılıç.
Not:Map alıntı değildir.Benim forumdaki adım Assoultdur ama oyundaki nickim juanpy88'dir o yüzden juanpy88 yazdım.

Not:Arkadaşlar bu bölümde karışıklık olabilir.Bu bölümde topladığınız kabloları sarı şeylerin üstüne koyacaksınız.

Uzatmadan Linki vereyim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Texture pack:

Not:Texturepack alıntıdır.
[DOUBLEPOST=1404322542,1404322329][/DOUBLEPOST]Texturepacksız oynamayın zevki kaçar.
VirüsTotal:
[DOUBLEPOST=1404409310][/DOUBLEPOST]Yorumlarınız bizim için çok önemli

Son düzenleme:

Assoult

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
eğer cbleri @p veya @r olarak yaptıysan 1 kişilik eğer @a olarak yaptıysan 2 3 hatta 4 kişi bile oynayabilir
Yardımın için teşekkürler senin dediğine göre birden fazla kişi oynayabilir.[DOUBLEPOST=1404417105,1404417047][/DOUBLEPOST]Mapın ikincisine başladım.[DOUBLEPOST=1404470393][/DOUBLEPOST]
eğer cbleri @p veya @r olarak yaptıysan 1 kişilik eğer @a olarak yaptıysan 2 3 hatta 4 kişi bile oynayabilir
Bana mapın ikincisinde yardım edebilirmisin acaba ?

Kugleefey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gerçekten güzel olmuş pişman da olmadım serseri oldum motorlu testereyle sokaklarda akıyom

ama nedense texture packı indirdim ama kullanılabilir kaynak p.lerinin bölümüne gelmedi?

Son düzenleme:

Assoult

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
gerçekten güzel olmuş pişman da olmadım serseri oldum motorlu testereyle sokaklarda akıyom

ama nedense texture packı indirdim ama kullanılabilir kaynak p.lerinin bölümüne gelmedi?
Bilmiyorum yanlış atmş olabirim kardeş sen texturepack 'ın ismini internete yazıp indirebilirsin ben en yakın zamanda bunu düzelteceğim yorum attığın için teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1404480943,1404480775][/DOUBLEPOST]
Bilmiyorum yanlış atmş olabirim kardeş sen texturepack 'ın ismini internete yazıp indirebilirsin ben en yakın zamanda bunu düzelteceğim yorum attığın için teşekkürler :)
Bunu birde rardan çıkarıp direk kaynak paketleri bölümüne atabilirsin ben öyle yaptım :)

MrBerkantTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardımın için teşekkürler senin dediğine göre birden fazla kişi oynayabilir.[DOUBLEPOST=1404417105,1404417047][/DOUBLEPOST]Mapın ikincisine başladım.[DOUBLEPOST=1404470393][/DOUBLEPOST]
Bana mapın ikincisinde yardım edebilirmisin acaba ?
server hamachili olursa yardım edemem. hamachi yok

Kugleefey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
en sonda kabloları birleştirince kamp gibi biryere geldim orası son mu?