Zombi Yardim!!

trollbeko

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
slm arkadaşlar ben geç gün bir köy mapı indirdim heryerde köylüler var güneş batmaya başladığında herkes bir eve gidiyor bende evime gittim gece oldu zombiler çıktı ve evlerin kapısını kırmaya çalışıyor benim bikere kırdı ve vurmaya başladı ölüyodum ki dışarı atıp kapı koydum bunlar neden oluyo

trollbeko

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
saol çok yararlı oldu kardeş:D
oynadığın zorluk seviyesine bağlı - seviye zor ise zombiler kapıları kırabilirler , seviye kolay ise kıramazlar - sana tavsiyem sırf bi kapı için kolay seviyeye alma zor seviyede oynarsan zevki çıkar - zombilere karşı kendin tuzaklar vb. Hazırlayabilirsin

trollbeko

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeş bir tane evin kapısını açtım içeri zombiler girdi:D kapıyı kappatım 1-2 dkk sonra içerdeki herkes zombiydi içerdede 5-6 kişi vardı nasıl bunların çoğalmasını engellicez

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Demir kapı da yapabilirsin,Zombiler onu hiçbir şekilde kıramazlar(ve kullandığın texture pack in adını verebilirmisin :D)

trollbeko

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
appdata, minecraft,bin,minecraft.jar içine at(sürüm 1.4.5 ve 1.4.4 yazıyor diğer sürüm bilmiyorum istersen dene ama sorun çıkarsa benden bulma yani:D

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
ehehehehe Texture pack klasörüne atsa yeter. Bence Zor modda oyna zevki asil o zaman çikiyor :)