Zombie Apocalypse;Hunters

TheNightAngel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar...Yeni Bir Hikaye Üstünde Çalışıyordum...İlk İki Bölümü Bitti.Bende Sizinle Paylaşayım Dedim...Ama Minecraft Değil...Zombie Birtek Minecraft'te Yok Zaten :D

Bölüm 0: Patlama
"Kaç Saniye Kaldı!?!"Diye Bağırarak Sordu
"Tam Olarak 9"Diye Cevap Verdi Başka Bir Ses
"Lanet Olsun"Diyip Kafasına Sert Bir Yumruk Attı Yaşıyan Ölünün
"İşe Yaramaz...Şunu Al!"Diye Bağırdı Diğer Ses.Sonra Havadan Beysbol Sopası Geldi
Sert Bir Şekilde Yardı Kafasını Diğeri.
"Kaç!"Diye Bağırdı.
Kız Olan Çıkışa Yöneldi.Birkaç Masanın Üstünden Atladı.Sonra "5 Saniye Kaldı"Diye Bağırdı Arkasına
Elinde Beysbol Sopası Olan Da Çıkışa Yöneldi.Ama Önündeki Masayı Farketmemişti.Zıplayacak Zamanı Yoktu.Durdu.O Durunca Önüne Bir Ölü Geçti."Tam Fırsatı."Deyip Ölünün Üzerine Attı Kendini.Tahmin Ettiği Gibi Ellerini Öne Uzattı Ölü.O Da Bunu Fırsat Bilip Çevik Bir Hareketle Ellerine Bastı Ölünün.Üstünden Zıplayıp Masanın Arkasına Düştü.Koşmaya Devam Ederek Kızın Elini Tuttu."Çabuk!"Dedi.Dışarı Cıktılar.Tam Bir Kaç Adım Attılar Ki Arkalarında Bir Patlama Gerçekleşti.Yere Yattılar.Ayağa Kalktıklarında Her Yer Çürük Ceset Kaynıyordu.
Bölüm 1:Uğursuz Gece
"Benim Adım Max...Ölü Salgınında Hayatta Kalanlardan Biriyim...Ancak Ne Kadar Dayanabilirim Bilmiyorum..."
Korkuyla Gözlerini Açtı Max...Korkunç Bir His Oluştu Bedeninde...O Anda Kapısı Çok Sert Bir Biçimde Vuruldu.Ancak Max İçeri Gir Diyemedi.Çünkü Kapı Kırılmıştı.Karanlıktaki Bir Figür Kendisine Yavaşca Belkide Fazla Yavaşca Yaklaştı.Karanlıktan Figür Kanlı Bir Cesete Dönüştü.Korkuyla Geri Çekildi Max.Kendisine İyice Yaklaşmışken Birden Yana Düştü.O Yere Düşünce Arkasındaki Kız Gözüktü.
"Merhaba" Dedi Ona Kız...Sonra Gülümsedi
"Ne Oluyor?"Diye Sordu Max
"Çok Kabasın...En Azından İsmimi Sorsaydın"Dedi Kız Gercekten Alınmış Bir Şekilde.
"Özür Dilerim...Ama Ciddiyim.Bu Neydi?"Diye Sordu Max Tekrar
"Ben De Ne Olduğunu Cözemedim.Tek İşim Onları Öldürmek.Şimdi Adımı Soracak Mısın?Gerçekten Alınmaya Başlıyorum"Dedi Kız
"Benimki Max...Ya Seninki?"Diye Sordu Max Sonunda
"Erica.Tanıştığımıza Memnun Oldum"Dedi Kız Tatmin Olmuş Şekilde.Sonra Alıştırma İçin Kullanılan Tahta Kılıç Uzattı."İhtiyacın Olacak."Dedi
Kılıcı Aldı Max.Kafa Salladı.Evinden Çıktılar.