Cazza'cım,sana 6 beğeni fazla maalesef.
Bende alayım elime bir resim,üstünden geçip boyayıp gölgelendireyim.Oldu ya başka ? Ben bunu yetenek olarak saymam.Allah'ını seviyorsan sen git bannerinı yap bu işe de bir daha bulaşma.
Dostum ben sadece nasıl çizim yapılacağını öğrenmeye çalışıyorum tamam mı ? Yani kendi eskizlerim de var bir sürü onları da yapabilirdim o an acele etmem gerektiği için bu kurtu internetten buldum.Sonra şu hani photoshopta pen tool varya kullanması zor olan. İşte onu öğrenmeye çalışıyorum.Bunla nasıl çiziyorlar falan diye. Tamam mı güzel kardeşim ? Ben burda sadece tekniği öğrenmeye çalışıyorum yoksa benim de çizimlerim var. Beğenenleri de eleştirmeni anlamıyorum maalesef. Beğenmediysen çıkıp gidebilirsin başkalarını eleştirecek yorumlar atman hiçbir şey kazandırmıyor maalesef.
Ve en azından basit cartoon head'ler çizmeye çalışmıyorum . Daha ayrıntılı daha güzel şeyler yapmaya çalışıyorum. Ne yapacağımı sana soracak da değilim. Burda da böyle bir kaba yorum atman beni üzdü . Sana yetenek olarak say ya da sayma diyen de olmadı . Gördüğün şeyi beğendiysen , hoşuna gittiyse , desteklemek istiyorsan ordaki minik beğen kutucuğuna basarsın. He beğenmedin , yetenek olarak görmedin o zaman tamam basma . Umrumda değil. Başkalarını
"böyle" eleştireceğinize kendinize bakın.İyi forumlar
xeske yorumunu da düzenlemeseydin