Zombiler

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
en-yaratici-10-zombi-filmi.jpg

Zombi Salgını
Düşünün, bir gün gelicek ölen kişiler tekrar canlanıcak. Durduramadıkları açlık hisleri ile insanlara saldırmaya başlayacaklar. Bu aslında sadece filmler için yapılmış bir senaryo değil. Gerçekleşebilecek bir gelecek. Bunları biz değil Atlanta’daki Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi (CDC) söylüyor. Peki bu hastalık nasıl ve neden olabilir.
Cevabı çok basit, İnsanlar. Ölümsüzlük bililmin gelişmeye başladığından beri insanların ulaşmaya çalıştığı bir nokta. Bilimin doruk noktası olarak sayabileceğimiz insan canlandırma belki şu anda değil de yıllar sonra olabilecek bir şey. Peki bunu yaparken çıkabilecek bir hata, küçük bir hata bu hastalığın grip mikrobu gibi havayla, hayvanlarla filmlerdeki gibi sadece ısırarak değil, küçük bir hapşuruk, su, yemek gibi besinler ile yayılabilir. Şu anda bile araştırmalar mevcut. Bu olayın yaşanabileceğini bildikleri halde bu araştırmaya devam etmek istiyorlar. Doğanın kanununu bozabileceklerini zannediyorlar. Canlılar doğar, büyür ve ölür. Peki ölmeyen birşeye canlı diyemez isek insan olabilir mi ? Peki insan değilse nedir ? Zombi. Peki bu olay nasıl başlayabilir.
  • Kendiliğinden oluşan bir virüs ile
  • Uzaydan gelebilecek bir virüs ile
  • Gizli tutulmuş bir virüs deneyinin salgını ile
  • Akşam ekmek kırıntılarının üstünde uyuduktan sonra çarpılıp zombi olma gibi olaylarla karşılaşabiliriz
Peki bu kadar konuştum falan da bu salgından nasıl kurtulabiliriz. Eğer kurtulmak istiyorsanız ve orta halli bir insansanız (zenginlerin zombiden kaçma planları hazır bile) zorlu bir başlangıç yapmanız gerekiyor. İlk olarak sakın kalabalık olan bir yere gitmeyin. Ne kadar çok insan o kadar çok zombi. İlk olarak bir araba bulup doğruca insanların az olduğu bölgelere gitmeniz veya dağlık bölgeleri de seçebilirsiniz. Yanınıza bir hafta yetecek kadar yiyecek (ç)almayı tabikide unutmayın. Düzlük bir alan kanımca ilk tercihiniz olmalı. Gelen zombileri önceden görüp reaksion vermeniz kolaylaşabilir. Polis departmanı gibi yerlerde silah gibi birçok alet bulabilirsiniz ve bunları kullanarak kendinizi savunabilirsiniz. Ama yanınızda bulunması ve hayati önem taşıyan eşyalar.
  • Yiyecek
  • Su
  • Radyo
  • Bıçak
Radyoda önemli bir alet çünkü bu olay olduktan sonra devlet yada ondan geriye ne kaldıysa, sağlık örgütleri sizinle radyo ile iletişime geçmeye çalışabilir.
Tamam yaşanabilecek bir ev buldunuz, ortam temiz ne yapıcaksınız şimdi. Yavaş yavaş ortalığa bakın. Yiyecek içecek için birşeyler bulmanız lazım. Eğer kırsal kesimdeyseniz çiftçilik, eğer şehirsel bir alandaysanız mağazaları soyabilirsiniz. İnsanlara fazla güvenmeyin. Güvenebileceğiniz tek şey aileniz ve arkadaşlarınız olsun. Ses çıkarmamaya dikkat edin yoksa ısırılabilirsiniz.

Ve son olarakta yapmamanız gereken şeylerin video olarak birleştirilmiş bir hali

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne ? niye İstanbul'da ben bile kayboluyorum zombiler beni bulamaz.
Zaten apartmanda oturuyoruz. Bahçemizde dikenli teller bulunan bir çit var.
Apartmanın ilk iki katındada demir var. Çatımızda büyük bir alan var. O alana helikopter bile inebilir.
Aynı zamanda biraz uğraşırsak diğer binalara gidebiliriz.
Çatının kapısı çelik ve dışında demir bir kilitli panel var.
Buzluktada kurban eti olur büyük ihtimal kurban zamanında. Yani kolay kolay ölmeyiz.
En kötüsü çatıda yada bahçede yemek yetiştiririz.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne ? niye İstanbul'da ben bile kayboluyorum zombiler beni bulamaz.
Zaten apartmanda oturuyoruz. Bahçemizde dikenli teller bulunan bir çit var.
Apartmanın ilk iki katındada demir var. Çatımızda büyük bir alan var. O alana helikopter bile inebilir.
Aynı zamanda biraz uğraşırsak diğer binalara gidebiliriz.
Çatının kapısı çelik ve dışında demir bir kilitli panel var.
Buzluktada kurban eti olur büyük ihtimal kurban zamanında. Yani kolay kolay ölmeyiz.
En kötüsü çatıda yada bahçede yemek yetiştiririz.
çitlerden tırmanabilirler acı hissetmiyorlar sonuçta
yemeğin kokusunu alıp gelebilirler
ne kadar çok insan o kadar çok zombi
kurban eti dedinde karnım acıktı
apartmandaki diğer kişilere ne olcak

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akşam vakti uyuyacam o fotoğraf konurmu ya. Uyumadan önce bana böyle şeyler göstertmeyin :( Sabah okurum :p
Zombi demişken : Zombiler sizi yerler. Olası bir zombi salgını bana göre olursa Times Meydanı'ndan yada Türkiye'den İstanbuldan başlar ._.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O dişler bende yok zombi! Ek oalrak Duru Önver sıkı ve dar kıyafetler fakat esnek olmalı? Bu kızı dinlemeyin. Siz kahvenizi alıp yavaş yavaş bağırsaklarınızı ele verin.

Mount44

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu tarz olaylarda Türkiye'nin Pekte tehlikede olduğunu sanmam çünkü Bilirsiniz, evler yüksektir. Bazı evlere giriş için ufak platformlardan geçmeleri gerekir. Kapılar kalın ve serttir. Ayriyetten bodrum katında ise güvenlik seviyesi iyidir. Serah kısımlarında ise istediğiniz gibi sebze yetiştirebilirsiniz. Bina'da biri zombi olsa kapıyı açmaz açanlar ise ölse'de merdivenden inene dek hallolurlar zaten. Yangına'da dayanıklı evler vardır yada depreme. Bu açıdan kaçmak için bile kolay yerler var Türkiyede. Bu gibi durumlarda OHAL İlan edilir ve güvenli bölgeler ayarlanır. Sonrasında ise halk silahlanıp Gereğini yapar. Ancak Yabancı ülkelerdeki gecekondu binalar direkt elegeçirileceği için Tekrardan Ülkesel olarak Orta doğu ülkeleri altın çağına geçişir. Hadi eyvallah boşa panik yapmayın gençler.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle bu tarz olaylarda Türkiye'nin Pekte tehlikede olduğunu sanmam çünkü Bilirsiniz, evler yüksektir. Bazı evlere giriş için ufak platformlardan geçmeleri gerekir. Kapılar kalın ve serttir. Ayriyetten bodrum katında ise güvenlik seviyesi iyidir. Serah kısımlarında ise istediğiniz gibi sebze yetiştirebilirsiniz. Bina'da biri zombi olsa kapıyı açmaz açanlar ise ölse'de merdivenden inene dek hallolurlar zaten. Yangına'da dayanıklı evler vardır yada depreme. Bu açıdan kaçmak için bile kolay yerler var Türkiyede. Bu gibi durumlarda OHAL İlan edilir ve güvenli bölgeler ayarlanır. Sonrasında ise halk silahlanıp Gereğini yapar. Ancak Yabancı ülkelerdeki gecekondu binalar direkt elegeçirileceği için Tekrardan Ülkesel olarak Orta doğu ülkeleri altın çağına geçişir. Hadi eyvallah boşa panik yapmayın gençler.
nükleer santrallerde olabilecek bir patlama dünyadaki radyasyon seviyesini arttırır ve bu bizede zarar verir. Onun dışında bi kaç haftadan sonra elektrik, su gibi kaynaklar kesilmeye başlar. Su yoksa sebze besleyemezsin. 30 zombi kapıya dayanırsa o kapı kırılır :(

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
nükleer santrallerde olabilecek bir patlama dünyadaki radyasyon seviyesini arttırır ve bu bizede zarar verir. Onun dışında bi kaç haftadan sonra elektrik, su gibi kaynaklar kesilmeye başlar. Su yoksa sebze besleyemezsin. 30 zombi kapıya dayanırsa o kapı kırılır :(
Su olmazsa zaten 3-4 güne ölüsün. Zombiye gerek kalmaz. Belki bir ihtimal 3-4 gün içerisinde zombi yanına kadar gelir ve öldürür.
Yemeksiz yaşayabilirsin ama susuz asla.

Eq4ReX

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kapımı 1m kalınlıkla yapsam çelikten girebilerlermi?

Su olmazsa zaten 3-4 güne ölüsün. Zombiye gerek kalmaz. Belki bir ihtimal 3-4 gün içerisinde zombi yanına kadar gelir ve öldürür.
Yemeksiz yaşayabilirsin ama susuz asla.
benim taktik var duvarları delerek kaçmak :D