ZombiRock

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
maNga dinlerken aklıma geldi bu şahane oyun, yıllar öncesinin efsanesi.
O günleri özlüyorum, hiçbir şey anlamazdım bilgisayardan açar oyun oynardım sadece.
ZombiRock oyununu bilenler, bilmeyenler, hatırlayanlar, özleyenler, hasretiyle dağları delenler ve delecekleri burda görmek istiyorum.

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
maNga dedin kalbimi ısırdın kardeşim. "Sessizlik Sona Erdi" şarkısını değiştirmişlerdi :D "Manga, ZombiRock'ta" :D

Cardinal41

Ahanda Peynir
Emekli
En iyi cevaplar
3
Açık olduğu zamanlarda günümün büyük bir kısmını harcadığım oyundur. Yine olsa yine oynarım bıkmadan usanmadan, saatlerce. Oynarken hileye gerek duyulmayan bir oyun olmasıda ayrı bir güzeldi.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Geri geliyor sanarak actim konuyu :(

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Geri geliyor sanarak actim konuyu :(

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:( İnşallah geri açılır.Ama ben ümidimi keseli yıllar oldu :(
Hepimizin dileği buydu ancak JoyGame oyunu aldığı sıralar zaten oyunun işi bitmişti. Orjinalinde adı Brawl Busters. Olay şu ki sözde JoyGame'de çalışan bir OG ZombiRock'ın hazin sonunu getirdi. Bir ara oyun geri gelecek demişlerdi ama öyle bir şeyde olmadı ve olmayacakta. Çünkü oyunun yapımcıları oyunu JoyGame'e vermişlerdi ve JoyGame yürütemedi. Kısaca BrawlBusters ZombiRock olarak ülkemizde ortaya çıktığı zaman zaten oyunun işi bitmiş, adamlar pes etmiş ve oyunu JoyGame'in kucağına bırakmışlardı. Söylemek acı veriyor ancak O oyun aklımız bir köşesinde efsane olarak kalacak çünkü bir daha geri dönüşü olmayacak.

Whoproshenob

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oynayan var miydi beh burada.

Youtube' de bi ara geri açılacak diye söylenti çıktı. 3 ay bekleyip çıkmayınca dumur olmuştum. Hatta şimdi tekrar bakayım ne yazmışlar.