Kendi Minecraft mapımdır içinde değişik oyunlar vardır
Minecraft 1.5.2 ve üstünde çalışır.
Gökyüzünde maceranın devamıdır (10.000 kişi indirmişti (benim daha önceki bir mapımdı)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZOR - Adventure Map Autorun MAP v1 Hemen İndirin Oynayın !
İNDİRME LİNKİ :
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Mapdan Resimler ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNDİRME LİNKİ :
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ÇOK TEŞEKKÜRLER
Minecraft 1.5.2 ve üstünde çalışır.
Gökyüzünde maceranın devamıdır (10.000 kişi indirmişti (benim daha önceki bir mapımdı)
İNDİRME LİNKİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Mapdan Resimler ;
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İNDİRME LİNKİ :
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ÇOK TEŞEKKÜRLER