Zor Dedektif Soruları 2. Gece Bekçisi

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gece Bekçisi
depositphotos_58947927-stock-photo-man-holding-a-gasoline-pump.jpg

Bir benzin istasyonu vardır, bir de gece bekçisi. Bekçi aynı zamanda benzin pompacısı dır. Bekçi sabahleyin patronu ile karşılaşır. Patrona şöyle der:
"Dün gece rüyamda benzin pompalarından birinin benzin akıttığını gördüm, bu akıntı büyük bir patlama yarattı ve patlamaya uyandım." Patron rüyaya şüphe ile bakar, ama pompaları da kontrol etmeyi ihmal etmez. Görür ki gerçekten pompaların birinde sızıntı var. Acele ile pompanın vanasını keser, sızıntıyı durdurur; sonra da geri gelip kendisine haber veren bekçiyi işten atar? Neden ?

Önceki soru: https://forum.gamer.com.tr/konu/zor-dedektif-sorulari-1-*******-mi-degil-mi.419282/#post-2333984

Astor

Titanik
En iyi cevaplar
0
Patron, bekçinin bu rüyaları görüp de acil müdahale yapmamasından dolayı bekçiyi işten kovmuştur.

Whoobies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O kişi bekçidir ve gece rüya görmüş uyumaması gerekiyordu ama uyumuş?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Zor olan soru değil, sorunun anlatımındaki hata soruyu zor yapmış bana kalırsa. Neden kontrol ettikten sonra işten atıyor? Kontrol etmeden önce de bekçinin uyumuş olduğu ortada. Kafayı karıştırmak için mantık hatası yapılmış bilerek

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zor olan soru değil, sorunun anlatımındaki hata soruyu zor yapmış bana kalırsa. Neden kontrol ettikten sonra işten atıyor? Kontrol etmeden önce de bekçinin uyumuş olduğu ortada. Kafayı karıştırmak için mantık hatası yapılmış bilerek
Önem sırası yüzünden. Pompalarda bir sıkıntı olduğunu düşünürken, ki bu büyük bir patlamaya sebep olacak, ilk işin adamı kovmak olmaz.