ZorinTR | CHLB Eklenti Paketi | v1.0 ALPHA

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4

Meerrhaba arkaadaşlaar, bendeniz Gürkan ve bugün sizlere üzerinde çalıştığım CHLB Eklenti Paketi'ni soracağım.
Daha alphada olduğu için çok fazla bug bulabilirsiniz belki.(eklenti sayısı az olduğundan belki bulamayabilirsiniz)
Bu paket daha çok bir sunucunun mutlaka sahip olması gereken eklentiler üzerine kuruludur.
O yüzden şu eklenti eksik bu eklenti eksik demeyin. Ayrıca daha alpha aşamasında.

Uzatmadan paketi inceleyelim.

Eklenti paketimide toplam 22 eklenti vardır.

Gördüğünüz gibi hiçbir hata yok.

Giriş bölümü.

• Hiçbir eklenti alıntı değldir, hepsi kendimcen çevirilmiştir
  • Türkçeleştirilmiş giriş, çıkış ve ölüm mesajları
  • Özel giriş bölümü
  • Paketi günde en az 1 kez güncelleyeğim
  • %3 Reklam
Reklamların bulunduğu eklentiler

ESSENTIALS

CustomServerMessages

MotdManager

YARDIM BÖLÜMÜ
---------------------------

Sorular geldiğinde ekleyeceğim

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SFKY

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
TabColor pl neden pakete ekledin ki ? (bkz: Essentials) ve iDisguise çalışıyor mu denediniz mi ? (ben en son baktığımda çalışmıyordu.)

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
TabColor pl neden pakete ekledin ki ? (bkz: Essentials) ve iDisguise çalışıyor mu denediniz mi ? (ben en son baktığımda çalışmıyordu.)
iDisguise çalışıyor hatta config dosyasını bile Türkçe yaptım.
Essentials ile renklendirme işini beceremedim oyuncu tablosu için. Ben de onu TabColor'u kullanayım dedim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Çok kötü o kadar kötü ki kendimi camdan atmayı bile düşündüm.Bence kendini camdan aşağı at.
Bu senin görüşün. Herkes kendi görüşünü söyleme hakkına sahip. Ben de bütün görüşlere saygı duyarım. Fakat kardeşim, eklentilerimi sunucuna falan yüklediğine emin misin sen?

Ayrıca sevmemenin de bir nedeni olmalı. Hata falan yani. Bana söyler misin hatalarımı?

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arigato <3

Ha bu arada eklenti paketimi kendi sunucumda test ediyorum. İsterseniz gelin şakalaşırız falan :D

IP adresim: 88.238.31.215
yemek yiyp hemen ordayım
:D[DOUBLEPOST=1399810778,1399808541][/DOUBLEPOST]Beyler Bu nası yapılıo hep merak ettim biri söyleyebilirmi
program vs bisey mi var

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuda sunucunun mutlaka sahip olması gereken eklentiler vardır demisşin.Paketin daha alpha'da olduğunu da biliyorum.Ama en azından 1 groupmanager olabilirdi o.O

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Konuda sunucunun mutlaka sahip olması gereken eklentiler vardır demisşin.Paketin daha alpha'da olduğunu da biliyorum.Ama en azından 1 groupmanager olabilirdi o.O
Onun gerekli olduğnu ben de biliyorum. Fakat sen de biliyorsundur GroupManager'i ayarlamak zor iş. En küçük bi' hatada bütün her şey de gidiyor. Ben de çok üşengeç adamım yedek almaya çok üşeniyormum ._.

keremaktuna

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Basarili bir plugin paketi olmus. Tek eksiklik groupmanager.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi