< ZotacGaming > Rütbe - Boss - Enchant Market - Fly - OtoEvent - Ip > ZotacGaming.Mine CraftTR.Com

ckorpi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Nerdy?[DOUBLEPOST=1435814895,1435814859][/DOUBLEPOST]Adamın Hile Olarak Kaç Kez Yakaladınız Vip Diye Ellemediniz Ama Yetti dedim artık?

ckorpi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Zamanında niye ban Yemedi! Hayla Yetkimin Gitmesini Açıklayamadınız?

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumda sizin gibi rezil sunucuların reklam yapmasını istemiyorum. Reklamcılarınızı ya dizginleyin ya da tasmalarını takın.
Reklamı bize bildirmesinden dolayı @Mockingjayy 'a teşekkür ederim.

mc.coleremc.com - mc.batihost.com

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucumda sizin gibi rezil sunucuların reklam yapmasını istemiyorum. Reklamcılarınızı ya dizginleyin ya da tasmalarını takın.
Reklamı bize bildirmesinden dolayı @Mockingjayy 'a teşekkür ederim.

mc.coleremc.com - mc.batihost.com
Reklamcımız Adına Sizden Cok Özür Diliyorum Bize Dedi Forumlarda Yapıyorum bizde gercek sandık birsey demedik bu resim'i de ona gösterecegim ve gerekli islemide yapacagım

ckorpi

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Hayla Serverin Bıraktığın İçin Diyor Tabelaya yazmışsın iyi hoş güzel 3 gün girmeyen rehberin yetkisi alınır Ben 2 gün girmedim Yetki gitti + olarak bıraktığımı kim söyledi? Ben Onca Emek Vermişim Usta rehber için sen emeğimi yedin?

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaş Hayla Serverin Bıraktığın İçin Diyor Tabelaya yazmışsın iyi hoş güzel 3 gün girmeyen rehberin yetkisi alınır Ben 2 gün girmedim Yetki gitti + olarak bıraktığımı kim söyledi? Ben Onca Emek Vermişim Usta rehber için sen emeğimi yedin?
Bıraktıgını arkadasın söyledi birde biz direk O zaman almadık yetkini bekledik biraz belki geri döner diye ama baktık ki sen gelmiyorusn bizde yetkini aldık.

Zombie00001111

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Bu Server Nasıl Bir Server Anlamış Değilim
3 kere dolandırıldım 1 i tpa 2 si kandırma tuzağı adamlar dedi ki spawnda kimseye güvenme yazıyor kimseye güvenmicektin tamam eywallah gittim bende 1-2 adam dolandırdım candblood adlı modaretör bana ban attı neymiş dolandırıcılık yasakmış kardeşim spawnda kimseye güvenme yazıyor + 3 kere dolandırıldım bişi demedniz şimdimi aklınıza geldi neymiş dolandırıcılık yasak tp tuzagı olabilir dedi bende dolandırıldım dedim hiçbişi demediniz dedim adam perma ban attı
başka bi çarla girdim dedim sonra ip ban attı
+ arkadaşıma da attı sebepsiz çok yakın arkadaşasız diye

banın açılmasını rica ediyorum : [İP BAN ATTI]
Ad : HackerCreed
Arkadaşım : HackerCreeder

-Candbloodada gerekli uyarının yapılmasını rica ediyorum serveri bilmeyenleri moderatör yapmışsınız hadi eywallah..

DogukanChina

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Bu Server Nasıl Bir Server Anlamış Değilim
3 kere dolandırıldım 1 i tpa 2 si kandırma tuzağı adamlar dedi ki spawnda kimseye güvenme yazıyor kimseye güvenmicektin tamam eywallah gittim bende 1-2 adam dolandırdım candblood adlı modaretör bana ban attı neymiş dolandırıcılık yasakmış kardeşim spawnda kimseye güvenme yazıyor + 3 kere dolandırıldım bişi demedniz şimdimi aklınıza geldi neymiş dolandırıcılık yasak tp tuzagı olabilir dedi bende dolandırıldım dedim hiçbişi demediniz dedim adam perma ban attı
başka bi çarla girdim dedim sonra ip ban attı
+ arkadaşıma da attı sebepsiz çok yakın arkadaşasız diye

banın açılmasını rica ediyorum : [İP BAN ATTI]
Ad : HackerCreed
Arkadaşım : HackerCreeder

-Candbloodada gerekli uyarının yapılmasını rica ediyorum serveri bilmeyenleri moderatör yapmışsınız hadi eywallah..
Galiba Bir Yanlıs Anlasılma Yasanmıs Kusura Bakmayın Banınızı Acıyorum İyi Oyunlar