Zümrüt Nedir?

ElmasSword

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zümrüt Nedir ?

Zümrüt 12W21a snapshot'unda gelen bir yeniliktir.Köylülerle ticaret yapmanızı sağlayan para birimidir.Madenlerde bulunur ve elmastan daha zor bulunur.Ya da köylülere eşya karşılığı onlardan zümrüt alabilirsiniz.Dikkat edin sizi kazıklayabilirler

Zümrüt Cevherini Nerde Bulabilirim ?
Elmastan bile çok zor bulunan zümrüt sadece Extreme Hills adı verilen biomların derinliklerinde çıkar.

Balta girmemiş ormanlarda ve çöldeki piramitlerde bulabilirsiz.Ayrıca köylülere eşya satarakta elde edebilirsiniz

Alıntıdır

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgilendirme amaçlı konular güzel fakat daha az kişilerin bildigi şeyler bence daha yararlı olur mesela atlarla ilgili bir yazı yazarsan daha etkili olur yeni oldugu için az kişi biliyor

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
bilgilendirme amaçlı konular güzel fakat daha az kişilerin bildigi şeyler bence daha yararlı olur mesela atlarla ilgili bir yazı yazarsan daha etkili olur yeni oldugu için az kişi biliyor
Aslında at hakkında bir konuda olabilir. Ama arkadaş uğraşmış, bilgilendirmiş bizede beğenmek düşer :)

ortatasak

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında at hakkında bir konuda olabilir. Ama arkadaş uğraşmış, bilgilendirmiş bizede beğenmek düşer :)

ben konunun kotu oldugunu falan soylemek istemedim.Zümrüt eski sayılabilcek bir item oldugu için çogunluk biliyor ama suanda 1.6.2 ye geçmemiş kişi çok fazla ve atlar hakkınad bilgileri yok daha çok tutar anlamında soyledim

TheOyunBozan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben konunun kotu oldugunu falan soylemek istemedim.Zümrüt eski sayılabilcek bir item oldugu için çogunluk biliyor ama suanda 1.6.2 ye geçmemiş kişi çok fazla ve atlar hakkınad bilgileri yok daha çok tutar anlamında soyledim
Yok ben zaten basından anladım kötü bir sey söylemediğini ama doğru söyluyorsun at hakkinda bir konu çok iyi olabilir.