Gloin
''Far Over The Misty Mountains Cold...''
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba forumun kadim üyeleri, bu konuda size Zula Get Xml Url Failed Hatasını anlatacağım.
Bazı oyuncularda yaşanan can sıkan bir hataymış. Bizde bugün sizinle beraber bu hatayı çözmeye çalışalım.
Gloinsel Çözüm 1 :
Arkadaşlar bu çözüm işe yarıyor diye biliyorum yarama oranı yüksek.
İlk olarak Başlat'a giriyoruz ve %temp% yazıyoruz çıkan dosyaya giriyoruz.
Dosyanın arama yerine Zula yazıyoruz.
Tarama bittikten sonra Zula hakkında çıkan logları siliyoruz.
Ve oyunu Program Ekle Kaldır ile tamamen silip tekrardan Kurulum Yöneticisi ile indiriyoruz.
Bu çözüm muhtemelen hatanızın gitmesine yardımcı olacak.
hesap.zulaoyun.com/indir
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Gloinsel Çözüm 2 :
AntiVirüs programları bu hataya neden olabiliyor kadim dostlarım. Oyuna girmeden önce AntiVirüs programını devre dışı bırakın veya Oyun Modu'na alın böylelikle hatanız kalkabilir.
Gloinsel Çözüm 3 :
Arkadaşlar oyun ile bilgisayarınız sürümü arasında bir uyumsuzluk olabilir. Bu nedenden dolayı bu hatayı verme olasılığı var. Tek yapmanız gereken Zula'ya sağ tıklayıp Uyumluluk Sorunu Giderme'ye tıklıyoruz. Sizin için önerilen Sürümü deneyin. Ve oyuna girin kadim dostlar.
Gloinsel Çözüm 4 :
Arkadaşlar bu programı bilmeyeniniz vardır fazla bilinmeyen bir program olsa gerek. ComboFix adlı programı yükleyerek bilgisayarın içindeki boş dosyaları, virüsleri, logları hepsini temizliyor bu program. Program'ı yaptıktan sonra oyuna girmeyi deneyiniz.
gezginler.net/indir/combofix.html
Gloinsel Çözüm 5 :
Zula'nın Sistem Gereksinimleri ile bilgisayarınızın Sistem Gereksinimleri uymuyor olabilir. Kontrol etmekte fayda var kadim dostlarım benim.
Ayrıca arkadaşlar Zula'nın Steam'den kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz düşüncelerinizi merak ediyorum.
Evet forumun kadim üyeleri bu konuda size Zula Get Xml Url Failed hatasını anlattım. İyi forumlar !
Son düzenleme: