Zula Mobile: Online FPS

EnesA

hissikablelvuku
Emekli
Mesajlar
232
En iyi cevaplar
0
Beğeniler
240
Puanları
680
Ruh hali
145840


Zula Mobile: Online FPS

PlayerUnknown's, Call of Duty gibi oyunların mobil sürümlerinde gerçekleştirdiği başarının önemsenecek bir düzeyde olması oyun yapımcıları için mobil sürüm çıkartması da popüler oldu.

Zula, Türk yapımı bir oyun olarak ülkemizde biliniyor ve uzun süredir oynanma başarasını sürdürüyor. Yaptığı etkinlikler gibi birçok özellik ile de karşımıza geliyor. Diğer rakiplerinden ayıran dezavantajı ise oyuncular tarafından pay to win olarak gözükmesi. Zula da iyi oynayanın öne çıktığı bir yer olmaktansa oyun içerisinde ücretli eşyalar alanın öne çıkması daha belirgin oluyor.

145846


Zula Mobile Grafik

Oyunu kısa bir süreliğine oynama fırsatım olduğunda mobil sürümündeki grafiklerin rakiplerine nazaran çok daha düşük olduğunu izlemledim. Oyun grafiklerinin düşük, orta ve yüksek seviyelerinin arasında pek bir fark olmadığını söyleyebilirim. Belki de beta sürümünde bulunan hatalar grafik ayarlarının düzenlenmesinde bir sıkıntı yaşadı. Tanıtım videolarına olan grafikler ise gayet iç açıcı bir şekilde.

Zula Mobile: Online FPS Oynanış

Çoğu mobil oyun bilgisayar sürümü kadar kolay oynanamaz. Call of Duty veya PlayerUnknown's ile karşılaştıracak olursam bu oyunların mobil sürümlerinde oynanırlığına 20 30 dakika gibi kısa bir sürede alışabiliyorken Zula Mobile da bu sürenin çok daha uzun olacağını tahmin ediyorum. Bu dezavantaj mobil sürüme yeni başlayanların sıkılabileceği ve erken sürede bırakabileceği ihtimalini göz önünde bulunduruyor. Oyunun anasayfa düzeni de bilgisayar sürümüne göre çok farklı.

4-hizli-ve-akici-oynanis.jpg


Zula Mobile FPS Nasıl İndirilir

Yabancı oyunların betalarını apk gibi uzantılarla internet üzerinden indirirken Zula Mobile: Online FPS beta sürümünü Google Play veya AppStore uygulamasından rahatlıkla indirebilirsiniz. Oyun Google Play üzerinden indirilirken 400 mb civarı bir boyutla cihaza yükleniyor. Oyun cihazda açıldığında ise 400 mb civarı daha bir yükleme gerçekleştiriyor. Dosya boyutları oyunun ilerleyen zamanlarında artış gösterecektir. Bu artış sayesinde ise tahmini olarak 2 gb civarı bir boyuta ulaşabilir.

Lokum Hesabı

Zula bilgisayar üzerinde 27 milyon gibi çok büyük bir sayıyla erişimini sağladığı için mobil sürümünde Lokum Hesabı Bağla sistemini eklemeyi ihmal etmedi. Bu sayede daha önceden etkileşim sağladı Lokum Hesaplarının avantajlarını kullanıcılarıyla buluşturmak için fırsat sağlamış oldu. Bilgisayar üzerinden oynadığınız hesabınızı mobil sürüme bağlayamıyor olmak eksi yönlerinden birisi olabilir.

Beta aşamasında olduğunu düşünürsek konuda belirttiğim eksiklerin ilerleyen zamanlarda düzeleceğini belirtmek isterim.
 


_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
Mesajlar
1,025
En iyi cevaplar
2
Beğeniler
259
Puanları
750
Ruh hali
Sadece tepkim bu.
PCde yeterince CS çalması görünsede telefonda daha daha kötü görünüyor xd
 

Üst