Zurin'e yazdığım şiir :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Serbest olcuyle yazmissin ama bu serbestligi asip kendi devletini kurmus. Bari hece olcusune biraz dikkat edeydin.
Her ne kadar troll amacli yazilmis olsa da gram okuma zevki vermedi bana.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serbest olcuyle yazmissin ama bu serbestligi asip kendi devletini kurmus. Bari hece olcusune biraz dikkat edeydin.
Her ne kadar troll amacli yazilmis olsa da gram okuma zevki vermedi bana.
Amaç okuma zevkü değül :(
Burada edebiyat dersinde değülüz.Ayrıca gafiyeler için 2 zaat uğraştum :(
Ama cidden böyle çok resmi takılırsan çok zorluk çekersin az eğlenmesini bül :(
Eski Kirem nirde :(

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Amaç okuma zevkü değül :(
Burada edebiyat dersinde değülüz.Ayrıca gafiyeler için 2 zaat uğraştum :(
Ama cidden böyle çok resmi takılırsan çok zorluk çekersin az eğlenmesini bül :(
Eski Kirem nirde :(
Siir yazmak ciddi bir isdir. Dogal olarak ciddi cevap veriyorum.
Ve artik sana guvenemiyorum. Butum hatalarindan sonra sana yakin davrandhpm ama hep yuzumu kara cikardin. Bu yuzden sana karsi fazla samimi davranmiyorum. Ayni seyleri yasamamak icin.
Ayrica, ben bu sekilde gayet guzel egleniyorum. Sacmalamak ve yersiz neselenmek yerine yazdiklarimdan yararli anlamlar cikarilmasi beni cok daha fazla eglendiriyor.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve artik sana guvenemiyorum. Butum hatalarindan sonra sana yakin davrandhpm ama hep yuzumu kara cikardin. Bu yuzden sana karsi fazla samimi davranmiyorum. Ayni seyleri yasamamak icin.
Ayrica, ben bu sekilde gayet guzel egleniyorum. Sacmalamak ve yersiz neselenmek yerine yazdiklarimdan yararli anlamlar cikarilmasi beni cok daha fazla eglendiriyor.
Bana güvenmiyorsun ?
Asıl benim sana güvenmemem lazım şifremi değiştirdiğin,e-maili kendi üzerine yaptığın,ve özel mesajlarımı okuduğun için ^^
Ve hiçbir şekilde özür dilemedin oysa ki ben 10 defa özür dilemişimdir.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen öfkene hakim ol.
Bana güvenmiyorsun ?
Asıl benim sana güvenmemem lazım şifremi değiştirdiğin,e-maili kendi üzerine yaptığın,ve özel mesajlarımı okuduğun için ^^
Sen de sözünde dur yoksa;

Öldü bile...
Tartışmayı kesin.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sen öfkene hakim ol.

Sen de sözünde dur yoksa;

Öldü bile...
Tartışmayı kesin.
Sinirlenmedim ki :/
Bana güvenmiyorsun ?
Tekrar acikliyorum..
E-mail vs. Degismemin sebebi, senin benim hesabimdan cikmamandandi. Ciktiginda ise her seyini geri verdim. Istesem hesabi tamamen ustume alirdim.
Ozel mesajlarini okumamin sebebi ise, senin, bizim ekip konusmamiza girmendi. Sen benim ozel konusmama girdigin icin aklimca intikam aldim.