RovemT
Skripter & PlugineR
- En iyi cevaplar
- 0
Adam Killer @rayandu06
evet knk :Inasıl la trazin senmiydin![]()
2014de Kayit Olup Online Olmayan Biri Rahatlikla Unutulabilir. En İyisi Bana Vip İsmarlakimse beni söylemedi ;( kimse beni sormuyor herkes ben unuttu forumda aktif olmamanın cezaları bunlar gerçek kayıt olduğum zamanı bile göstermiyor yalnışı gösteriyor forumda aktif olmamanın cezaları.. -kamu spotu
O Zaman Sende Bir Cezmisindir. TeamCezmiye Katilmak İstermisinCezmiyi ben hep görüyom.
Suan Koydeyim (Silifke) Normalde Yenisehirdeydim Ama Seneye Mezitlide Olacagim Daha Fazla Bilgi İcin Ozel Mesaj AtabilirsinEvet Evet Eveet[DOUBLEPOST=1437378466,1437378428][/DOUBLEPOST]Mersinin neresindensin bu arada ?
Ndn sordun
2012-2013 yılları arasında kayıt oldum2014de Kayit Olup Online Olmayan Biri Rahatlikla Unutulabilir. En İyisi Bana Vip İsmarla
Bana Vip Ismarla Seni Unlu yapam2012-2013 yılları arasında kayıt oldumismimi 2014 de değiştirdim o yüzden yalnış tarih gösteriyor olabilir veya hesabım bozuk olabilir ve sana vip ısmarlamayacağım
ısmarlamayacağım. istesem zaten aktif olarak ünlü olurum herneyse konunun amacından sapmayalım uyarı yerizBana Vip Ismarla Seni Unlu yapam![]()