Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CanSMP , Öteki Lifesteal Smp Gibi Bir Sunucu Değil, CanSMP 10/20 Kişilik Bir Sunucudur. Burda Evlerinizi Yapar Yaşar, Ve İstediğinizi Yapabilirsiniz Kasılır Ve Sunucunun Kralı Olabilirsiniz Burası Bir Ülke Gibi Bir Yer İşte Ama Bura Gelince...
CanSMP , Öteki Lifesteal Smp Gibi Bir Sunucu Değil, CanSMP 10/20 Kişilik Bir Sunucudur. Burda Evlerinizi Yapar Yaşar, Ve İstediğinizi Yapabilirsiniz Kasılır Ve Sunucunun Kralı Olabilirsiniz Burası Bir Ülke Gibi Bir Yer İşte Ama Bura Gelince...
Sonunda beklediğimiz büyük gün geldi! LesnarNW altyapısı ve yenilenmiş Smo dünyasıyla sunucumuz aktif. Yepyeni sistemler, dengeli ekonomi ve lagsız oyun keyfi seni bekliyor.
Sunucu Bilgileri:
IP Adresi: LesnarNw.aternos.me
Sürüm: 1.21.11
Tür...
* LESNARSMP - MACERA BAŞLIYOR! *
Sıradan Survival deneyimini unutun! Lesnarnw Smp Sunucus sadece ihtiyacınız olan en iyi sistemlerle kapılarını açıyor. İşte sunucumuzdaki tüm özellikler:
Gelişmiş Menü Sistemleri
Her şey elinizin altında! Komut...
"Selamlar değerli Gamerr topluluğu,
Aslında bu konuyu biraz utanarak açıyorum. Son zamanlarda forumda çok fazla Skript isteğinde bulunduğumu ve sizleri biraz yorduğumu biliyorum, bunun için kusura bakmayın. Kendi başıma halletmeye çalışsam da...
vippe tıklıyınca nedense anlamadıgım bir sekilde her tıkladıgı vip adamın sandıgına geliyo sandık kısmını ayarladım sıkıntı yok onda parası felan gitmiyo
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.